55 w ampul var bende de orjinal farından daha fazla ışık veriyo ama beni tatmin etmedi
xenon farımı aldım
çok yakında
bekleyin .............![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)55 w ampul var bende de orjinal farından daha fazla ışık veriyo ama beni tatmin etmedi
xenon farımı aldım
çok yakında
bekleyin .............![]()
Yunus Emre
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)ya yok böyle bişiy 1 ay kargo bekliyorum ve kargo sonunda geldi bi açıyorum ampul kırık :evil: :?: :(
Yunus Emre
250 dadyw
İstanbul
0 Rh (-)55wat olanı taktım ve bütün şöförler sellektör çakıyo uzunlaı kapa diye zaten kısalar yanıyo nerden bilisnler![]()
34 AU 2743
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Farın ayar vidası silikonla kullanılmaz hale geldiyse ayar için 1 şansın daha var dostum, bunun içinde farı komple yere doğru eğmen yada havaya kaldırman gerekli, farı gidona bağlayan alltaki civatayı gevşetirsen isteiğin ayarı yapabilirsin.MüzisyenRR Nickli Üyeden Alıntı
250 dadyw
İstanbul
0 Rh (-)o işi hallettim ztn tayfun sağol kardeşim![]()
34 AU 2743
regal raptor 250 e-9b
istanbul
B Rh (+)arkadaşlar selam. Regalimizin ön farlarındaki son durumu arkadaşlar yazmışlar.
Ben daha önce arkadaşımız müslüm babanın yardımıyla bu far camından yaptırmıştım. tasın bizim far yuvasına uyması için motojuniorda BURHAN USTA yı mutlaka bulun çok harika iş çıkarıyor. nasıl mı ? ustaya bir uğrayın.
Far olarak ta önce çin malı H4 35 * 35 wat takmıştım fakat daha sonra alman malı taktım ışık bir harika oldu.
keyifli ve kazasız sürüşler.![]()
sevgiler.
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)evet abilerim geldik farlarda en son noktaya h4 beyaz ampul beni pek tatmin etmedi bende aldım xenon farı beyni ile birlikte 200 lira tuttu işte resimler gecem gündüz oldu walla
-------------------resimler----------------------
----------BUDA VİDYOSU-----------
www.youtube.com/watch?v=1iEuReyOAu0
Konu yeaks tarafından (06.March.2008 Saat 02:38 ) değiştirilmiştir.
Yunus Emre
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Şimdi layığını bulmuş işte far, gündüz gezmesin artık![]()
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)iyi hoş cok güzelde çok dağınık aydınlatıyor ve orta nokta körelmiş tabi buda far aynasından kaynaklanmış sanırsam.bence ortada odaklanan bir far aynası ayarlasa daha iyi olur.
benden de size bi fikir ford traktör parçacılarından traktör çamurluğuna takılan gerivites farlaından (yani krom kaplı olan tiplerden) 2 tane alın , sonra hacı murat yedek parçası ve aksesuar satan yerlerden far şapkası alın .birde metal boru (elektrik süpürgesi borusu krom kaplı olanlardan) ayarlayın ... işte size sis lamba teşkilatı... hesaplı ve içinede istediğiniz ampul cinsini takın
Konu aslanburclu tarafından (06.March.2008 Saat 10:53 ) değiştirilmiştir.
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)