Mehmet Ali KOCAS
ANKARA
06 BB 9113 EN 500
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
en 500
Ankara
0 Rh (+)Mehmet Ali KOCAS
ANKARA
06 BB 9113 EN 500
Konu malikocas tarafından (21.June.2008 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir.
regalraptor 250 B-9
balıkesir
B Rh (+)sayın malikocas arkadaşım 60 yaşında benimde kanıma girdi bu motor hastalığı ve rr250 yi motosiklet.net sitesindeki bir topicten görüp aşık oldum Aydın'daki bir arkadaştan alıp ayvalık-altınova'ya getirdim kış şartlarında tadını tam çıkaramıyorum ama geçen hafta balıkesire kızımın yanına gidip ertesi gün döndüm 143+143 km 8 lt benzin yaktı.bence gayet ekonomik ve 2 saat gidiş 2 saat 15 dk.dönüş(dönüşte sis vardı)uzun yol ve gezi motoru olarak ideal.Allah cümlemizi korusun.hayırlı yolculuklar.Ben de Ankaralı sayılırım 30 senem yenimahallede geçti.
en 500
Ankara
0 Rh (+)merhabalar efendim evet bende aynı performansı bekliyorum makineden ben alır almaz servise bırakmak zorunda kaldım bakalım hayırlısı....
size iyi geziler dilerim siz anakara ya ben de balıkesire yer değişsek nasıl olur acaba....![]()
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ne diyim biraderim hayırlı olsun güle güle bin yeni makinana yolların temiz açık rüzgarların ılık olsun tekerine taş değmesin
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
en 500
Ankara
0 Rh (+)teşekkürler...
Hep beraber güneşli güzel günlere, yollara gaz açamak üzere...
a
a
A Rh (+)hosgeldin. ankara'lilar buyuyor. sonumuz hayrolsun :D
en 500
Ankara
0 Rh (+)hoş bulduk ilk fırsatta daha doğrusu toplantıda görüşmek üzere...![]()
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)mali hoşgeldin sitemize formumuza
allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin
kalıcı ve katılımcı olursun ümidi ile ..![]()
en 500
Ankara
0 Rh (+)ho bulduk kino baba....
allah kimseciklere motor kaası vermesin inşallah...
iyi geceler...
( bundan sonra gelen hoş geldinlere cevap yazmıycam kuura bkamayın cümleten hoş buldum..)
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)hoşgeldiniz. sefalar getirdiniz. sizde hepimiz gibi zorlu ve mücadele dolu bir yoldan geçmişsiniz motorunuza kavuşurken... Ama zor olan, mücadele etmeyi gerektiren , engellenen şeyin herzaman daha kıymetli ve istenir olması sanırım insanın doğasında var::)
kazasız sürüşler dilerim..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)