KADİR hoşgeldin ...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
Ankara
A Rh (+)hoşgeldin
''eeeelli beş'' daha doğru değil micarvalho Nickli Üyeden Alıntı
bi de ''da'' var tabi ama 10 sene uzak kalınca memleketten ''da'' lardan kurtuluyosun. 50 den kurtuluş yok ama.
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)hoş geldin..
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aramıza hoş geldin kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)aramıza hosgeldın...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
İlginize tsk
BEN SAMSUN MERKEZDE UYDUDAN YAYIN YAPAN BİR TV KANALINDA UPLİNK OPR. (Yayın Yönetmeni) Görevi yapiorum...Yaşım Henüz 21... Forum a pek katılamıyorum iş dolasıyla...motorsikletim var..Tabikiiii RegalRaptor.
Motorsikletim Full Kombinasyon...Resim koyacağım en yakın zamanda.Süpriz olsun...Bu arada Tekstil işiyle ilgilenen arkadası hiç trafikde görmüyorum.
tekrar görüşmek dileğiyle...
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Tekstille ilgilenen arkadaş regali bıraktı apriye geçti, sonra da iki kere regalinKDR055 Nickli Üyeden Alıntı
ına uğradı :mrgreen:
:mrgreen: Şşş tekstilci arkadaş, çıkmıyon mu trafiğe, bak seni tanımayan birine rastladık motor camiasında. Yakıştıramadım sana... [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)trafikte kamyona benzer bi regal gormedin mi hiç :D o işte tekstilci arkadaşın motoru :D
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
caponord
Samsun
B Rh (+)valla bakmakla görmek arasında fark var heralde kadir kardeşim...
motorunu aldığın yerden başla, servisine kadar beni tanımayan yoktur...
bi sen kaldın senle de tanışalım artıkın...![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
hehehehe valla abijim ben cıkaramadım seni.ama baksen beni tanıdın motorum ve ben kısmında yazmısın![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)