Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 103 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Vibrasyon...

emrahkucukgirgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emrah Küçükgirgin
    Mühendislik
     DD250-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Yaşar abi mesele distribütörlerden olmayabilir.belki aralarında anlaşıp Lifenge deselerki kardeşim biz birbirimizin motorlarını yapacağız, parçaları da işçiliği de senden alacağız. mesele kalmayacak. Bu sektörel ufuk meselesi. Belki de Lifeng kontrolü kaçırmamak için kabul etmiyor bunu.

Şimdi ben bilgisayar aksesuarları satan distiribütör bir firmada ürün müdürü olarak çalışıyorum. Yani üreticilerle direk temasta olan kişiyim. Buna arızalılar yani garanti dahil. Distiliğini yaptığımız markaların en az 2 bazılarının 5 disti var. Müşteri kime getirirse getirsin arızalıyı alır. Üretici firmanın Türkiye bütçesi vardır. Oradan karşılanır. Yani distiye kaçan bişey olmaz.

Ben servis yeteneklerine güvenmediklerinden hiç olmazsa sattığımız motorların servisini garanti edelim düşüncesiyle hareket ederek bu tür bir ortaklığa girmediklerine inanıyorum. Dediğim gibi ufuk meselesi...
    Krom aşkı ile parlak yarınlara ...

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    müslüm abi eline sağlık valla çok güzel yazmışsın

ya bizim motor bloğunun üstünden gelen takırtıya ne diyelim

bak gaza bastıkça her fiteste motor bloğunun her ikisinide üstünden takırtı geliyor
    zorlanma bitene kadar

ya her kafadan bises geldi bu servislerin en sonunda fabrikayı aradık götür ali usta halledecek biz ne gerekiyorsada yapacağız dediler . bakalım

ya baba bide bu emre ticaret veya sarıkayalar nasıl oluyorda aynı marka motorları ithal ediyorda aynı marka motorların yetkiliservisliklerini yapmıyorlar bunlar emreve sarıkayalar nasıl R&R ithalatcısı anlamıyorum valla bu işi öğrendikten sonra benim bu R&R kullanıcı camiyasına değil ithalatcılarına servisim ustayım diye diye geçinenlere iyice miğdem bulandı

veya ben garantili regalimi emre ltd mustafa ustaya götürsem garantili yapmazmı ve yaptığı garantili işi R&R satan ithalatcı her R&R firmasından almıyormu

saygılar sunuyor tecrübe ve bilgilerini bekliyorum
    Kardeşim motorunu fazla ellettirme, o gelen seslerin büyük çoğunluğu ekzos içindeki ikinci borudan geliyor, puntalarından kopunca ses başlıyor, öyle enteresanki ekzosun yaptığı bu sesi motorun ekzos dışında başka bir yerinden geliyormuş gibi duyuyorsun metallerin iletkenliği olayından. Kontrol et civataları fanların ayağını fan kanatlarını birşey yoksa duyma bu sesleri.

Distrübütörlük olayına gelince herkes sattığı motordan sorumlu, çinli çok uyanık her gelene distrübütörlük veriyor satabildiği kadar motor satıyor adamların işi bu kafanıza takmayın bu sene bakkalda bile parça bulabileceğiz hemde ucuza.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    baba hepsi sağlam üstelik bu sesle birlikte motorda bayılıyor ya bu durumu herhalde yazmadım
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Şefim senin motor üflüyor olmasın sakın, yada segman kırmış olabilirmi bir ihtimal çünki :|

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    O takırtı bende de var. biraz gaz verince bayır yukarı filan takırdıyor. Beni de uyuz ediyo ama titresim yok. 80 'i kısa süre test ettim (daha 700kmlerde olduğu için ) hiç titresim yok. Ama şu takırtı asap bozucu

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya lunatik arkadaşım sen ne diyorsun bıktım bu sesten bide güç düşüğyor valla böyle giderse parçalaıyacağım bu aleti

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    ya lunatik arkadaşım sen ne diyorsun bıktım bu sesten bide güç düşüğyor valla böyle giderse parçalaıyacağım bu aleti
    gomtanım sizin takırtı dediğini şey herkesin motorunda var .. rampada devirsiz zorlayınca artıyor hatta değilmi.... o sesin motor yapısından kaynaklandığını söyledi benim ustam... iki silindirinde aynı anda hareket etmesi senkronizasyonu bozuyormuş....bu nedenle silindir en üste şiddetli vuruntu yapıyormuş.. dedi ...devirsis kullanma bağırırsa bağırsın hiç bişi olmaz felan diyo sürekli....bende çok sessiz kullanamayı seviyorum ama iyi değil dedi .. senin eski motoruna benzemez bunun sistemi dedi... kendi kendine beygir gücü üretemiyo dedi...muhakkak devirli ve düşük vitesde kullanmam gerektiğini söylüyor.. :? :? :?
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    okanım lazım uşağım olmaz öyle şey motor motordur sistemi bellidir çalışma sistem değişikliği olmaz muhakkak bir mühendislık veya hatalı yapım olayı mevcut motor pistonu üste vurmaz vurursa üst bloğu dağıtır atar bu bizim motorlarda komple blok yapımı hatası veya silindir yuva hatası var veya piston ile kolu bağlıyan pimde boşluk var veyada piston eteği silindire vuruyo ve bunuda ithalatcılarda servislerde biliyor işlerine gelmiyor ben yarın dikilitaştaki servise bırakacam parçaları gelince kendimde başında bulunarak ölçe biçe toplatacam ama affedersin asıl hata bizde çin mallarının ne olduğunu bile bile aldık bide kendi kendimize çin mallarının en iyisi diye çıkardık geçelim bunları bence mondial ve kanuninin motorları bizimkilerden daha iyi ya bozuluyo kalıyo yada tıkır tıkır yürüyo bizimkilerde süründürüyo ya bide baksana 2 firma aynı marka aletlerin ithalatcısı olmuş birbirlerinin satmadığı alete servis hizmeti vermiyorlar yaaaa bari regal raptor diye aynı adı kullanmayın biri emre m.siklet desin öbürüde sarıkayalar m.siklet desin anlıyacağın daha neler neler.valla ben ısnarak binmiyorum ama arkadaşlarımı çok sevdimişte onlarla beraber takur tukur gidiyorum

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Aslanburçlu abimiz senin motoruna bir kere binip şu sesi duymak isterim, benim motordada böyle bir ses vardı rampa çıkarken motor zorlanıyordu ve gerçekten garip bir ses çıkıyordu, sanki boş bir tenekenin içinde seri şekilde birşeyle vuruluyormuş gibi, sonra altan motora sibop ayarına gördüm, sibop ayarından sonra ses kesildi şimdi normal kendi sesiyle gidiyorum, peki sibop ayarı yaptırdın mı hiç?

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    arkadaşlar o takırtı için radyatördeki fanlardan geliyor diyorlar haberiniz ola.

Sayfa 3 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)