herkese göre farklıdır özgürlük .. çünkü bizler, herbirimiz farklıyız.. ama sanırım insanın en haz aldığı şeyi yapabilmesi olabilir...
en haz aldığım şeyleri düşünüyorum . bunları sınırlamalar(maddi yada manevi) olmadan sorumluluklar olmadan yapabildiğimde.. sanırım o anlar kendimi özgür hissettiğim anlar oluyorama sınırsız özgürlük olmuyor.. insanın kendini özgür hissetttiği anlar oluyor...
hhhmmm bu kendimi özgür hissettiğim yada hissedeceğim anlar benim için nelerdir mesela.. yamaç paraşütü yapmak(hiç yapmadım) kuşlar gibi doğaya meydan okuyarak havada süzülmek.
herkes koltuğuna yapıştırıcıyla yapışmış gibi 4 teker sürerken motorsiklet sürebilmek.
tüplü yada tüpsüz dalmak.. denizin dinginliğinin beni huzura kavuşturmasına müsade etmek. keşfedilmemişi görmek, gizzemli olanı, bilinmeyeni ,görülmeyeni suyun aldtında yaşayabilmek.
bir cj 5 ile bilmediğim bir ormana dalmak ve bütün zorluklara rağmen diğer ucundan çıkabilmek.
işte bunlar (ilk anda aklıma gelen) benim kendimi özgür hissettiğim anlar. ama insan evine işine dönünce yine tutsak oluyoroyüzden sınırsız göremiyorum özgürlüğü.
haaa ipi upuzun bir salıncakta sallanmak, olabildiğince hızlısından. mümkünse etrafta kimse olmasın. ve ağaç yapraklarının hışırtısına yakınlardaki derenin sesi karışsın.

RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)
ama sınırsız özgürlük olmuyor.. insanın kendini özgür hissetttiği anlar oluyor...