ehliyetsis binersen kayarsın tabiii... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:emrahss Nickli Üyeden Alıntı
allah korumuş .. şaka bi yana ... şartları zorlamamak lazım..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)ehliyetsis binersen kayarsın tabiii... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:emrahss Nickli Üyeden Alıntı
allah korumuş .. şaka bi yana ... şartları zorlamamak lazım..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Türkiyebende giricem şu ehliyet kursunada vakitsizlikk üşengeçlik motoru adığımdan beri yatmasıda var :D fırsat olmadı çalışırsa şayet motor bir gün biraz pratik yapıp almak lazım ehliyeti![]()
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)sayın ve saygıdğer jendarmam.. her lastiğin ii ve kötü kalitelisi olan var.. racinglerde gördüyüdüm güsseldi.... beğenen çoktu.. ama bazı arkadaşlarım yaramass dedi... 300 de biraz çok gibi...
SSUUUUuuu...!

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Ethanol kardeşim toplu alım falan herifler indirim yapmıyor yapsada 5 -10 milyon falan yapıyorlar o yüzden istiyen gidip taktırıyor toplu alıma uygun fiyat verselerdi toplu alım yapacaktık ama malesef vermiyorlarethanol Nickli Üyeden Alıntı

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla allah korumuş çok geçmiş olsun kardeşim.Biz söyledik lastikler kötü demicem zaten sen farkına varmışsın durumun.Lastik konusuna gelince emrahss kardeş metzeller diyorum başka birşey demiyorum 300 ytl dunlopa falan para verme metzeller al.emrahss Nickli Üyeden Alıntı
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Hayırlı olsun Alperaidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Tekerlekleriniz yoldan kesilmesin.
İlk kmlerde dikkatli kullanın lastik yeni ne de olsa. 300 500 sonra tam olur. Şu anda kayma ve uzun mesafede durma gbi şeyler olabilir...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
EskişehirEhliyeti alıyoz Kino baba, çocuklar gibi şeniz hehehehe.
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim. Allah beterinden saklasın. Şu mesajı yazamıyor olabilirdim. Sevgiler.
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Hayırlı olsun. ben geçen yaz halletmiştim. O çok önemli bir konu allah korusun ne kadar haklı olursan ol suçlu olursun.
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)ne diyorsun emrah sen yaemrahss Nickli Üyeden Alıntı
allah korusun abicim agzından yel alsın![]()
hadi su ehliyete A yıda yazdır da bir ıslatalım diyecemmm ama nasıl :?
bir şekilde olacak artık trilyedemi olur buradamı olur![]()
EskişehirSağol Abi, muhtemelen Trilye'de olacak, gerçi ben Zeytinbağı ismini daha çok seviyorum ya neyse.
Yalnız resmin değişmiş, hangisi sensin abi, karar ver ya. Bu da çok karizma çıkmış.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)