valla bende alıcam benide unutmayın yanlız sadece lastiklerimi alıyon emrah kardes balans ayarı montaj falan nasıl olacak
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla bende alıcam benide unutmayın yanlız sadece lastiklerimi alıyon emrah kardes balans ayarı montaj falan nasıl olacak
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)İlahi Alper motorda rotun ne işi var :-) balans ayarı o dediğin. Onu taktırdığım yer yapacak.
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)bab valla kafamı kaldı bi yandan o konu bu konu ac istekleri karsılamaya çalış bide bi yandanda bankada işlere bakmaya çalış rot da de insan subapta![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Normal ben de aynı durumdayım.
Geçen gün noterde ödeme yaptım. 175 tuttu. 200 verdim. para üstünü unuttum çıktım. En son 10 yaşındaydım herhalde böyle bişey yaptığımda. Sonra geri döndüm verdiler parayı. hahaha bakkal gibi ... Valla gözünü seveyim Türkiyemin bu yurtdışında olsa hayatta vermezler.
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Emrah sen class sevdasına iyice ucmussun valla pilot vaziyetleri yani :Demrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Haklısın valla Yasin. Yeni motor almanın verdiği heyecanda tabi az olan aklın tamamını alınca böyle oldu.
Türkiyelastik talma işini en iyi buz motor yapıyor takma+rod+balans 30 ytl
caponord
Samsun
B Rh (+)Emrah bah yine rot diiiler yaaa.... :D :D
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla ben simdi gazimotoru aradım lastik fiyatları için bana mail attılar fiyatları
i
metezeler lastik takım (ön+arka) fiyatı (1-9 takım arası):
210 YTL + 30 YTL sökme-takma, balans işçiliği
10 takım ve üzeri alımlarda:
200 YTL + 30 YTL sökme-takma, balans işçiliği
anlaşılan üç aşağı beş yukarı herkes aynı fiyatı veriyor buzmotroda aynı fiyatları verdi gerisi gidip almak kalıyor
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Cumartesi gidiyor muyuz kardeşim Buz'a?
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)