batista Nickli Üyeden Alıntı
ama arkadaslar idare ederler herhalde
parkı dükkanlara tente/çadır yapanlar (5li menteşe ile) 200 ytl ye yaptılar bana.
benimki biraz daha oturaklı 2x2 profilden yapıldı
Metzeleri kullanan birisi olarak metzelere +1![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)batista Nickli Üyeden Alıntı
ama arkadaslar idare ederler herhalde
parkı dükkanlara tente/çadır yapanlar (5li menteşe ile) 200 ytl ye yaptılar bana.
benimki biraz daha oturaklı 2x2 profilden yapıldı
Metzeleri kullanan birisi olarak metzelere +1![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)lastikçilerin sitelerine giriyorum ama bizim motorların üzerindeki lastik ebatlarını tam olarak bulamıyorum... alla alla yaa :(
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Bununla ilgili aksesuarlar kısmında bir balık acabılırmısın kino kardes insanlarn işine yarayabilir.Kino Nickli Üyeden Alıntı
Resim fiyatlar falan ayrıntılı birde bılgı yazarsn super olur![]()
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Abi dünya para ya bu lastikler zaten Türkiyede motor giyiminden aksesuarına kadar iki katına satıyolar.Yurt dışındaki sitelere bakıyorum valla makul fiyatlar..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)okan
metzelerde lastik ölcülerini bir türlü bende tutturamadım
ön arka desen aynı olsun diye ugraştım (zaten öyle olması gerek herhalde) ama dedigim gibi ;
arka lastik 1 e 1 ölcülerde uyuyor, ancak ön lastik bizim 90/90 degil onda ölcü birazcık farklı yani 0,5 cm ince gibi metzeler ama daha iyi gibime geldi
herhalde ön lastik bu ölcüler böyle birşeydi 3.50-18TL 56SFRONT ME77F (PERFECT ME77)
desenleride gördügünüz gibi.
hatta ön lastik biraz ince olması gerci gözle bile farkedilmiyor inceligi ama cok şık duruyor
ön lastigi kalın ebattakiler çok kaba görünüyor
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Beyler
sakın lastiğe verdiğiniz paraya acımayın... O bizim herşeyimiz bizi hayata bağlayan yegane şey...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
caponord
Samsun
B Rh (+)kino çok teşekkürler ... sağlıcakla kal...![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Türkiyetoplu alım olursa banada haber verin arkadaşlar
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Beyler aslında benim sorum genel, yani RR'ye özgü değil.
Lastik hava kaçırıyorsa ne yapıyorsunuz... Motorcuya gidip lastiği söktürüp lastikçiye götürüp yaptırıyor musunuz? ki çok zahmentli görünüyor, bir lastik patlaması bu kadar ciddi işler çıkarmamalı. Ya da basıyorsunuz onarıcı kimyasalları onarılıyor mu? ki zamanında lastikçiler sakın kullanmayın lastiği mahfediyor demişlerdi...
İki günde bir hava basıyorum... eğer o kimyasalları öneriyorsanız basayım gitsin...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
1999 Honda Varadero
İstanbul
A Rh (+)Sevgili arkadaşlar bende motorumu aldıktan sonra 2500 km de lastiklerimi değiştirdim,metzeller taktım.Ön arka Ölçüleri tıpatıp uydu.Tabiiki Desenler farklı oldu.Ama hemen yol tutuştaki farkı hissediyorsunuz bana inanın arkadaşlar.Çünkü motorun üzerinden çıkanlar birer naylon kauçuk oranı çok az.Evet insan ,değiştirirken acaba birazdaha km yapsammı eskilere yazıkmı diye düşünüyor ama can teslim ediyoruz bunu unutmayın.
''Tanrı Türk'ü Korusun.''
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)