Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 6 Toplam 15 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu
Toplam 147 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Alıntı Kolt Nickli Üyeden Alıntı
    Bugün bir kaç yerden Metzeller Lastik fiyatı sordum,
    130/90-15 arka lastik 70€,
    90/90-18 ön lastik 35€
    kampanya olduğu söyleniyor, kredi kartına taksitli fiyatları bunlar. Adetli alınırsa belkide iskonto alınabilir..
    Kardeşim biraz daha ayrıntı verirsen seviniriz nerelere sordun gidince balans ve takmayıda yapıyorlarmı falan filan

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    emrahss dostum
    o diş derinliklerine sakın bakıp aldanma yani dişlere göre bakarsak hani cross lastigi en iyi olabilir veya o pistlerde yarışan lastikler en kötüsü çünkü adamların lastiklerinde diş yok dümdüz. o cok dişli lastiklerde asfaltda adamı cok güzel kaydırır ucurur

işte orada olaya lastiğin üretiminde kullanılan kaucuk naylon lastik karışımı kimyasal oranlar devreye giriyor yani lastiğin kendi hamuru

ben lastiği ısınmış (yoldan gelen ) bir sürat motorunun ( racingmi deniyor ) cok az çizgi halinde dişi bulunan arka lastiğe şöyle bir tırnağını saplamıştım olamaz böyle bir şey nasıl bir hamurdan yapılmıştır o lastik hayatta kaymaz abicim o nasıl tutar asfaltı bilirmisin yapışır walla

abicim olay lastiğin hamuru yani mayası önemli , kaymaması icin yolu kavraması icin yoksa o dişler hikaye
    bildiğim kadarı ile lastikteki dişler yağmurlu havada lastiğe denk gelen yoldaki suyu lastik yanlarına cıkartması icindir sadece
    yani su kanalı gibi bir şeydir bilmiyorum yanılıyormuyum. bilen diğer tecrübeli arkadaşlar bu konuda bilgi verirlerse sevinirim bende nacizhane bilgime bilgi katmış olurum emrahss dostum sayesinde.

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    tek kelimeyle lastiklerimiz berbaaaattttttttt... kino sana katılıyorum...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi, ben lastikler iyi demiyorum da elzemliğini tartışıyorum. Diş kalınlığı sadece yağmur suyunu atması ile değil ayrıca yol tutuşu ile de ilgilidir. Ama tabii parası olan değiştirir, keyfe keder bence.

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    emrahss bak abicim koskoca VİP :P üyemiz okan bile aynı fikri paylaşıyor. saygılar hörmetler randevu almadan sizi mesgul ediyoruz amma velakin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

abicim diş kalınlığı derken derinlik olayı diyorsun galiba peki bir düşün abicim niye derin olması gerekiyor
    çünkü o diş derinliği 1 cm olursa o kanaldan 3/3 suyu dışarı atar . diş derinliği azaldıkca mesela 0,3cm olursa o kanala giripte dışarı atılan su miktarı 1/3 kadar olur ve 2/3 su kalır yani asfalt ile lastik arasında 2/3 su fazla kalır ve bu aradaki 2/3 su lastiğin kaymasına sebep olur yoksa asfalt yolu kavramak icin değil

bir ara yakınlarında racing falan varsa ve de lastiği kaliteli ise ki mutlaka öyledir şöyle bir tırnakla muayene et hamuru nasıl ?
    asfalta giderken varya sert jöle gibi asfaltı tutuyor walla

aslında keyfe keder demişsin ya yok be abicim bana göre zorunluluk gibi hani şöyle bir sağ sol yapıyorsun ya cukurdan falan kacmak icin motorda yani direksiyonla değil oturaktan ufak kıvırtma ile onda bile güvende olamazsın allah korusun abicim

bizim RR lerin lastik hamurları kalitesiz sert bir hamur halbuki biraz yumuşak olmalıki asfaltı tutsun yapışsın olay hamur olayı abicim walla inan bana

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    naylon oranı çok fazla bu yüzden eskimede eskimiyo ..arka fren kızaklayınca lastik sesi bile çıkarmıyo...şimdi 40 veya 50 ytl ye otomobil lastikleri çıktı çin malı eciş bücüş bissürü marka var. bilinçsiz tüketiciler alıp kullanıyo ama ilk yağmura frenajdan kaza yapınca anlıyolar lastiklerin bi işe yaramadığını...motosikletlerde bu kayma riski çok yüksek olduğu için bunun tasarrufunu yapmak yanlış olur...ilk fırsatta değiştirmekte fayda var... ööle diilmi kino baba ...
    sekreterime haber bıraktım kino baba gelince randevuya gerek yok didim... :mrgreen:
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Güssel insanlar... Canlar ciğerler össelliklede okan kardeşim... şimdi bi don lastiği için neden bunca laf annamadım... lastik yaw iştee.... don lastiği... :mrgreen:

sevgili dostlar... kino baba çok haklı ... önemli olan hamurdur... gerisi hikaye... ve benim kanda marka lastiklerimde de eksik olan bu hamurdu sanıyorum.. bırakın nemi, kaymak asfaltta bile tutunamıyodu namussuz... ben de gittim kendime bi çift metzeller aldım geçen yaz... ii de ettim.. şimdi yağmur çamur gidiyorum... belkim emrahss kardeşimizde ki lastikler kanda diilde duro'dur.. eğer duroysa memnun kalması, tehlike hissetmemesi doğaldır... fekat kandalar gerçekten feceat.. hepsi için söyliyemem bunu .. Müslüm babada da kanda var fakat hem hamur hem desen farklı... bizim lastiklerin sorunu ısınmamaları bu da hamurun kötülüğünden kaynaklı...
    SSUUUUuuu...!

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    bendeki duro agresusum imparatorum .. ama bunlarda aynı hamuru bozuk bunların hamuruu...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ulee desene bizim emrahss bildiğin buz patencisi de haberi yok... sendekide en az benim eski lastikler kadar kayıyosa insan gösteri motorcusu olsa duramaz beaa.. :mrgreen:
    SSUUUUuuu...!

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı agresus Nickli Üyeden Alıntı
    Güssel insanlar... Canlar ciğerler össelliklede okan kardeşim... şimdi bi don lastiği için neden bunca laf annamadım... lastik yaw iştee.... don lastiği... :mrgreen:

sevgili dostlar... kino baba çok haklı ... önemli olan hamurdur... gerisi hikaye... ve benim kanda marka lastiklerimde de eksik olan bu hamurdu sanıyorum.. bırakın nemi, kaymak asfaltta bile tutunamıyodu namussuz... ben de gittim kendime bi çift metzeller aldım geçen yaz... ii de ettim.. şimdi yağmur çamur gidiyorum... belkim emrahss kardeşimizde ki lastikler kanda diilde duro'dur.. eğer duroysa memnun kalması, tehlike hissetmemesi doğaldır... fekat kandalar gerçekten feceat.. hepsi için söyliyemem bunu .. Müslüm babada da kanda var fakat hem hamur hem desen farklı... bizim lastiklerin sorunu ısınmamaları bu da hamurun kötülüğünden kaynaklı...
    Markayı bilmiyorum, motorun yanına gider gitmez bakacağım, Agresus haklı olabilir, Okan koskoca VIP tabii ki haklıdır, Kino Baba'nın sakalı var :D :D :D Kızmıyonuz, di mi, şaka yapıyorum. Şaka bir yana ben eğitim amaçlı defalarca kazık fren yaptım, yağmurda da kullanmak zorunda kaldım, hiç sıkıntı olmadı. Tabii düşmez kalkmaz bir Allah, neticede iki teker, arkadaşların kaygılarına katılıyorum. Ancak diş derinliğini kendimizden biliyorum, trafik kontrollerinde biz hep diş derinliğini kontrol ederiz, hamuruna bakmayız da ondan. Cahilliğime verin arkadaşlar.

Sayfa 6 Toplam 15 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)