Alıntı emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Markayı bilmiyorum, motorun yanına gider gitmez bakacağım, Agresus haklı olabilir, Okan koskoca VIP tabii ki haklıdır, Kino Baba'nın sakalı var :D :D :D Kızmıyonuz, di mi, şaka yapıyorum. Şaka bir yana ben eğitim amaçlı defalarca kazık fren yaptım, yağmurda da kullanmak zorunda kaldım, hiç sıkıntı olmadı. Tabii düşmez kalkmaz bir Allah, neticede iki teker, arkadaşların kaygılarına katılıyorum. Ancak diş derinliğini kendimizden biliyorum, trafik kontrollerinde biz hep diş derinliğini kontrol ederiz, hamuruna bakmayız da ondan. Cahilliğime verin arkadaşlar.
güssel insan ne cahilliği.. olur mu öölee lakırdı... diş derinliği kesinlikle önemlidir... asfalt lastiklerinde -ki racing motorlarında dahi olsa- standart kullanımdaki tüm lastiklerde vardır diş ve desen... amma önemli olan o dişlerin zamanla yok olup olamadığı sorusudur.. eğer bi lastik 2000 km de iice bitikse o lastik asfaltı ii tutmuş, bi bölünü de asfaltta bırakmış anlamına gelir.. racingler bi sezonda en fazla 5000 kmyol yapabilirler... ammaa bizim makineler gibi asfaltı ağlatmayan makinelerde kullanılan lastik hamur ve desenleri racinglerden farklıdır, bu sebeple en kalitelisi bile uzun süre yol yaptırır... bununla beraber 2 yı içinde her lastiğin kalitesi düşer ve hamur serleşir bu da yol tutuşunu etkiler...