Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Haluk Altunbaş
    İngilizce Öğretmeni
     RR 250-9
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

Antalya'dan Merhaba

Merhaba arkadşlar Antalya'dan sevgilerle. Ben Haluk Altunbaş Antalya'da ingilizce öğretmeniyim. Henüz bir regalim yok ama inşallah yakında olacak. Şimdilik resimde görmüş olduğunuz motorla idare ediyorum. Yalnz vites ile ilgili bir endişem var ne kadar sürede alışılıyor acaba. Görüşmek üzere hoşçakalın. Bu arada gezi Konularında Antalya bulunmaz cennet.

yeşilkapak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HÜSEYİN KURTULUŞ
    Serbest Meslek
     DD 250 E9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoş geldin haluk kardeş düşündüğün R&R en kısa zamanda kavuşursun inşallah vites konusunuda kafanda büyütme en fazla 1 haftada tamamdır....rüzgarın bol olsun

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Re: Antalya'dan Merhaba

Alıntı haluka28 Nickli Üyeden Alıntı
    Yalnz vites ile ilgili bir endişem var ne kadar sürede alışılıyor acaba. Bu arada gezi Konularında Antalya bulunmaz cennet.
    antalyanın; motor gezileri için bulunmaz bir cennnet olduğu kesinlikle doğru.... endişe ettiğin konu hakkında az önce başka bir başlık altında bir yazı yazmıştım aynen aktarayım....

''ben motor almadan önce vitessiz olduğundan 100 lük düşünüyordum. hiç vitesli motor kullanmamıştım. ama 10 küsür yıldır araba kullanırım. gerçi motor bambaşka bir mevzu arabayla kullanım açısından çok farklı yönleri var ama ben motordaki debriyaja alışmamda çok faydasını gördüm. büyüklerimi dinleyip 250 lik raptor aldım . iyikide almışım. scooter alacaksan bişey diyemem ama raptor alacaksan; otomatik , daha az yakar, daha uygun fiyatlı, diye raptorun diğer modellerine kaymanı tavsiye etmem . 250 liğin iki modeli var ve bunlardan şaşma derim.

vitesli motora ilk bindiğimde biraz heyecanlıydım ama çok kısa sürede alıştım . debriyajın kavrama noktasına elinin alışması gerekiyor tabii bide gaz'a... ilk başlarda motoru kaldırırken gaza çok yükleniyordum. ama dediğim gibi kısa sürede alışılıyor.ilk sürüşlerinde çok dikkatli olmalısın.(ben trafiğe kapalı yerlerde yapmıştım ilk denemelerimi) aylarca sürsende herzaman eksiklerin(eksikliklerimiz) olacaktır ama sanırım bir hafta içinde vitesli motorunu zaptedebilir hale gelebilirsin.

aramıza hoşgeldim..
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

b
    a
     a
     a
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben hayatimda ilk defa motor kullanmaya, motorumu aldigim gun basladim. korkulacak bisey yok yani :P

selcuk çal
    animator
     dadwyclasic2006
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    vitesli motor veya vitessiz motor farketmez motor motor dur
    zor degil
    hoşgeldin

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Eğer otomobil yahut başka 4 tekerlekli araç kullanabiliyorsan, trafik tecrüben iyi ise vitesli motora çok kolay alışırsın. Problem olmaz.

Mr. Quanta, senin motosiklet alım sürecini forumdan takip etmiştim, nüktedan yazılarını da keyifle okuyordum. Şu anda motor ile barışıklığın ne durumda? Alışabildin mi? Üniversite öğrencisi iken motosiklet sahibi olmanın keyfini yaşamak nasıl??? Bizim dönemimizde Çinliler yoktu piyasada motosiklet almak hayaldi, alamıyorduk tabii... Allah hepsinden razı olsun çekik gözlülerin, bizi motorcu yaptılar...

Serbest Meslek
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    haluk aramıza hoşgeldin bende senin gibi burda yeniyim antalya bana uzakdeyil yazın bazen iş icabı geliyorum .
    abi birde motorun vitesini dert etme okadar büyütülücek birşeydeyil yeterki birinci vitese at gerisi kendiliginden gelir ben de fitessiz motorla başladım bu sevdaya selamlar

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    hoşgeldin aramıza...

RoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat gökoğlu
    İşsiz
     A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
     Sinop
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoş geldin hocam banada öğretirsin inşallah ingilizce kursu msnden oğretme şansın varmı :D:D:D:D:D:D benimde antalyada dayımın oğlu oğretmen hangi oklda bilmiorum tabi tarih hocası hanımıda kimya hocası cağırıorlarda gidemiomki hiç bi yere :D tekrar hoş geldin :D
    Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
    Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
    Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
    Galiba
    Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
    Her Bahar Gitmek İsterim
    Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
    İstemekte GÜZEL Değilmi....

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Mr.Quanta Nickli Üyeden Alıntı
    ben hayatimda ilk defa motor kullanmaya, motorumu aldigim gun basladim. korkulacak bisey yok yani :P
    helal sana mr quanta yakışır
    vallaha dogru diyordur .. okulda kampüste süre süre öğrendi..

şimdi nerelere gidiyorsun mr quanta?

sende öğrenirsin sevgili ingilice öğretmenim haluk dostum sorun değil önemli olan denge ki sende onu halletmişsin zaten

NO PROBLEM

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)