Selamlar ilk mesajımın böyle olmasını istemezdim ama nasip...
Acaip bir sorun yaşıyorum,resmen karamizah.Motoru bir arkadaşımdan aldım 2.el olarak ve ilk kez vizeye sokucam kontrole giriyoruz,motor no ve şaşe no,ruhsattakiyle motorun ütündeki no lar birbirini tutmuyor.Benimde hiç aklıma gelmedi ruhsatti numaralarla motorun üstündekileri karşılaştırayım demek...Sanırım satış yapılırken evraklar bir diğer motorla karışmış.Satışı yapanlar da kapatmışlar işyerlerini adama zorbela ulaştım şimdi diğer motora ulaşmaya çalışıyoruz.Benim asılsorunum şu; bu motoru bulsam bile motorları değişmemiz gerektiğini söyledi adam aksi halde masraf çıkacakmış ki şuan için maraf yapabilecek durumum yok.Yani bu saçma salak olay yüzünden ben niye elin adamının nasıl kullanıldığı nolduğu belli olmayan motorunu alıp kendi motorumu herife vereyim ki belki o kişi de ben gibi düşünüyordur bilemiyorum.Ben neyapacağımı şaşırdım ilgisi bilgisi tavsiyesi herhangi çözüm önerisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.Buarada denizli fabrika ile de letişime geçtik fatura bilgileri vs faksladık ama şimdiye dek herhangi bişey çıkmadı.Yani bu sebze meyve değil ki,milyarlık bir ürün satıyorsun ve belgeleri karıştırıyorsun,faturası da bana kesiliyor.

Regal Raptor
Muğla
A Rh (+)