dediim gibi kesinlikle yağmura hatta yaz sıcaklarına bile dayanıklı bir yapiştıcıymışfiyatı öğrenince yazıcam buraya merak etmeyin
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250 dadyw
İstanbul
0 Rh (-)dediim gibi kesinlikle yağmura hatta yaz sıcaklarına bile dayanıklı bir yapiştıcıymışfiyatı öğrenince yazıcam buraya merak etmeyin
34 AU 2743
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Eğer deriyi çok gererek yapıştırdıysa yazın kötü olacak ben söyliyim, güneşi gören deri öyle bir gerilecek ki şaşacaksın, umarım çatlama yapmaz emeğe yazık olmasın çünki gerçekten çok hoş ve çok güzel olmuş, yapanın eline sağlık.
250 dadyw
İstanbul
0 Rh (-)gererek yaptık ama çokta sorun olcağını sanmıyoruz dostum, deneyip göreceğim artık![]()
34 AU 2743
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Deri besleyeci sütel gezersin artıkın, yağmur görmesinde ne olursa olsun.
250 dadyw
İstanbul
0 Rh (-)gercek deri ıslanır kurur ama bişeycikler olmaz güneş yiyince neolacak bilmiyorum dediğin gibi ayakkabı süngeriyle gezeriz![]()
34 AU 2743
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Islanır kurur ama zamanla matlaşma yapar, ayakkabı süngeri kurtarmaz seni daha fena yaparsın deriyi, deri besleyici süt alacaksın, araba koltukları için olanlar var bi tane işini görür senin.
250 dadyw
İstanbul
0 Rh (-)evet sonunda resimlerini gösterdiğim deri kaplamalı çantaların 2.side bitti ve taktım motora ve çok şık durdu arkadaşlar, ancak havalar malum yağışlı motor grajda yatıyor o yüzden motor üzerindeki resmini çekemedim çekince o resimleri koyarım yorum yaparsınız artık
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Aman çamur değmesin, o kadar uğraştın yaza kadar iyi kollada havan tam olsun dostum ;)
250 dadyw
İstanbul
0 Rh (-)bişi olmaz ben kollarım merak etme![]()
34 AU 2743
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Streç filmle sar, toz su çamur değmesin :mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)