deniz etimesgut koca bir birlik düştüğün bölüğü bir alo de belki bi tanıdığımız cıkar ...... emanet deriz canına okurlar iyi yetiştirirler.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)deniz etimesgut koca bir birlik düştüğün bölüğü bir alo de belki bi tanıdığımız cıkar ...... emanet deriz canına okurlar iyi yetiştirirler.
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)hahaha Yaşar Baba işte gerçek torpil böyle olur :P
ne o öyle tanıdık bulalımda oğlumuzu yazıcı yapsınlar, kantinci yapsınlar :mrgreen:
aslında "tanıdık bulalımda oğlumuzu adam yapsınlar" demeleri lazım değilmi?![]()
haydi çocuklar motora
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Evet arkadaşlar 6 Ocak 2008 Deniz i önce berberde traş ettirdikten sonra, İstanbul Bakırköy den Cihan arkadaşımızı Ankara Balgat da ki askeri birliğinde ziyaret ettik ve Etimesgut Zırhlı Birliklere vardık. Deniz ile nizamiyeden içeri girdik, giriş kaşesini sülüs evrağına bastılar ve bir asker geldi aldı götürdü, bende arkasından baktım kaldım. Dedim olum sen geri bas sırayı savalı 26 sene olmuş şimdi sıra Deniz de dedim ve bindim arabaya doğru eve.
Ankara da 3 tane askerimiz oldu İstanbuldan. 1- Zikzak Erkin 2- Cihan Taşkömür 3- Gece=Deniz Yılmaz. Benim cep tel her üçünde de var, kimse merak etmesin biz Regalci dostları olarak onlar vatanı bizde onları bekliyoruz.
caponord
Samsun
B Rh (+)vayy bee... 2 gün net e giremedik neler olmuş neler....
DENİZİM gecem ....allaha emanet ol kardeşim...başlamışsın ya bitirmek kolaydır...hayırlı teskereler...
( gülçin kardeşim sanada geçmiş olsun kas tutulması olmuş galiba bende de çok oluyor diikat et kendine...)
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)Graw!!! Graw!!! Graw!!!
haydi çocuklar motora
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Denizi göremedim gitti cuma günü o kadar istedim ama gelemedim, hayırlı tezkereler bundan sonra babanız Aksu
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)En sonunda dedeliği benimsedin hayırlı olsun Müslüm Dedemüslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
caponord
Samsun
B Rh (+)vah yavrum vaahhh.. yazık olmuş bebeye..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
la bu kuzulardan asker olurmu beeee... :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)