söylenecek söz çok ama hepsi yetersiz. nefesim tutuldu. Ümmet Perkitan isimli insanın yerinde olmak kaçımız nelerini verirdi. Ulen bide millet mondiali beğenmez ya, benimde vardı.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-perkitan.html
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)söylenecek söz çok ama hepsi yetersiz. nefesim tutuldu. Ümmet Perkitan isimli insanın yerinde olmak kaçımız nelerini verirdi. Ulen bide millet mondiali beğenmez ya, benimde vardı.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-perkitan.html
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)haluk kardeş verdiğin linki açılmıyor.
mondiali herkes beğenmez demişsin doğru bizim makinaları tam bilenler mondiali tabi beğenmez...
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)vala o ümmet abi geldi sinopa ben karsılayamadım ama :( bizim arkadaslar karsıladı görüşemedimde sinopa da uğradıydı bi transit geciş yaptıydı 1 gece falan kaldıydı herhaldeiyi insan kendisi
beğenmiş biizm cocuklar
![]()
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)ben şimdi denedim, açılıyor allah allah. ama şöylede yapabilirsiniz. google dan ümmet perkitan diye aradınızmı sonuçlardan hemen ilkine tıklayın. adamın türkiyede geçmediği bir karayolu kalmamış galiba.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)İşte budur diyorum. Dikkatimi çeken birşey oldu resimlere bakarken, bu resimleri daha önce görmedim hiç ve ortak bir nokta buldum, bende yaz tatilimde gezerken tabela önünde resim çektim hep, bu amcada aynısını yapmış, demekki motorcunun ruhunda birşeyleri kanıtlama, kendine has bir imza bırakma eğilimi var, demekki hepimiz aynı ruhu taşıyoruz.
Şimdi size söylüyorum site sakinleri, altınızdaki kapı gibi 250 lik regallere güvenemeyip çoğunuz yola çıkmadı, bu amca ise 125 lik mondial ile dere tepe dağ taş gezmiş, demekki isteyince herşey oluyor, haydin bakalım yapın planlarınızı şimididen...
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Tayfun dediğin doğru, insan önce motorunu sevecek ona ısınacak, huyunu suyunu öğrenecek, kapasitesini öğrenecek, ondan sonra Önce Allah a güvenerek çıkacak yola. Ümmet abi de motorunun hakkını ona göre veriyo, yavaş yavaş heryeri geziyo.
Bizim arkadaşlardan motoruna güvenmeyip de yola çıkamayanlar bence kendilerine güvenmediler, motora değil. Çünkü kimse alınmasın ama arkadaşların çoğunun yol tecrübesi gerek motorla gerekse otomobille az olduğundan güvensizlik motorlara değil kendilerine diye düşünüyorum.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Aslında ben dahil bir çoğumuz Regal'le motor mevzuuna girdik. Ona rağmen yaz ortalamamız 10.000 km den aşağı olmadı. Fena yol yapmamışız bence.
Asıl rekorlar bu sene kırılacak gibi, öyle hissediyorum... Hele zabitim çıtayı öyle bi yükseltti ki herkes o rekoru kırma peşinde
Ümmet abiye İstanbul'da erişip bir akşam konuk yapalım, sohbet edelim bence. Ne demişler, çok okuyan değil çok gezen bilir; o anlatsın biz dinleyelim...
yol yapalım yol
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)ümmet abimle irtibata geçebilirim bilgi vermeniz yeterli
özel bi buluşma yapabiliriz ;)
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Haftaya Cuma'ya ayarlayabilir misin Alper???
yol yapalım yol
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)olur konuşur dönerim size
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)