Sen ve yemek ayrılmaz ikilisiniz bülom, seni değil 100 200 görmek isteriz biz :D sonrada söyleriz cümleten "manda yuva yapmış regal koltuğunaaaaaa aman amannnnn, artçısını sinek kapmışşş gördünmü amanını yandım" :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Sen ve yemek ayrılmaz ikilisiniz bülom, seni değil 100 200 görmek isteriz biz :D sonrada söyleriz cümleten "manda yuva yapmış regal koltuğunaaaaaa aman amannnnn, artçısını sinek kapmışşş gördünmü amanını yandım" :P
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Okan,gezi ve gezdiğin yerler süper.Resimler için ellerine sağlık.Makinanında maşallahı var.Allah kaza vermesin.
Sağlıcakla kal.
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)Çok güzel bir gezi olmuş tebrikler. Arkadaşlar yazın karadeniz gezisi çok ii fikir. ben varım kabul ederseniz. adanadayım motoru trene atar istanbula gelirim. Belki adana ve civarından başka arkadaşlar da katılır. Artvin'e kadar gidilir. Çok da şık olur.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Mayıs haziran gibi bu olayı netleştirmek lazım, iyi organize olmak, yıllık izinleri aynı zamana düşürmek gerekiyor bunun için, bide karadenizmi akdenizmi kararlaştırmak :P
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)ne diyosunuz siz ya ağzınızdan bal damlıor ama offf hep bana kareziniz var galibamayıs haziran gibi olurmuya zati motorum yok araba dolu bizde ama a2 var B yok
napcaz böle sizle
jeep var 65 model cj6 şarvole var 64 model
honda cxr var 91 model bi de 99 model brodway var brodwaya yaza doğru tup attıracam bakarsınız bende ehliyeti alırsam gelirim inşallah
ama B ehliyetim yok motorda yok a2 var zaten böle olur hep
neyse o gunler bi gelsin hele beklerim karadenizin incisi sinopa :P
![]()
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)akdenizde olur karadenizde olur ikiside iyi fikir akdeniz bölgesini biraz bilirim. hatta çok az insanın bildiği muhteşem manzaraların olduğu gizli köşelerim bile vardır. ama tercihim karadeniz. çünkü hiç görmedim. benim yıllık izn problemim yok öğretmenim 1 temmuz 30 ağustos arası tamamıyle müsaitim. 1 yada 2 ay öncesinden iyi organize olmak lazım. sevgiyle kalın.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)antalya fethiye arası bence motorla gidilebilecek çok iyi bir güzergah bol manzaralı ve virajlı
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)orkun Nickli Üyeden Alıntı
Ahhh ah anılarım depreşti şimdi ya, dön baba dönelim yolu orası benim için![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)siz karadenize gelinde ''dön baba dönelim''i görün...şöllee yaylalara doğru .. bulutun üstüne çıkana kadar...![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Tut elimden kalk gidelim oy gidelim ziganayaaa ;)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)