karakol komutanlığı yaptığım zamanda kavga etmiştik... uzun hikaye...
ama askerliğin en güzel yeri disko .. :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)karakol komutanlığı yaptığım zamanda kavga etmiştik... uzun hikaye...
ama askerliğin en güzel yeri disko .. :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Aslan askerim helal olsun sana, ordaki günlerinin kıymetini bil, ileride gün gelir şimdi askerde olsaydım diyecek kadar hayalinde canlandırırsın o günleri. Sayılı gün geçer, Allah sağlık versin hayırlı teskereler.
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)teknolojıye bak yaww...
ben aılemı 2 ay arıyamamıstım...
bır kartlı telefon kulubesı arkasında yuzlerde acemı asker...
3 ayda 20 kılo vermıstım...
ozledım o gunlerı yaww...
neyse allah kolaylık versın..hayırlı tezkereler...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
YOK
İstanbul
0 Rh (+)serhat kardeşim hadi bakalım bişey kalmamış askerliğin bitmesine geldiğinde ben de baya bi değişmiş olurumsana hayırlı teskereler kardeşim allah kolaylık versin.
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)walla süper olmuş böyle askerlik..
teknolojiye kurban.. artık sık sık haber alırız askerdekilerden..
kendine çok dikkat et.. haydi hayırlı teskereler..
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)hadi hayırlısı torunum, moonum, -5 kilolum...şimdi 319. dönem mi oluyosun sen???... komutanın güzelse vezir, kötüyse rezil olursun derlerdi zati... inşallah istediğin gibi, faydalı olabileceğin küçükde olsa bi işle uğraşarak, güzel hatıralarla geçirirsin bu süreyi... haydi hayırlı tezkereler... Allaha emanet ol...
SSUUUUuuu...!
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Acemilik bitti, rahatlık da bitti gibi bi durum oldu sanırım. Tabur tarihinin en kalabalık kısa dönemleriyle uğraştıından olsa gerek biyerlere yerleşemedik. 2. Oerlikon Batarya'da görev aldım ama henüz batarya içinde bana verilmiş bir iş yok. Buradaki tabirle yardırıyorum. Günde 2 defa spor yapıyoruz. Bi tanesi 3000m koşu, pentatlon falan içeriyo. Bi kaç tane ızdırap uzman var, bizi pek sevmiyoBu arada 319. dönemim.
Neyse herkes kendine iyi baksın. Kendinize dikkat edin. Sivil hayatınızın tadını çıkarın. Salıdan sonra nöbetlere başlıyorum, kapıları kitlemeye gerek yok ;)
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)aralık donemleri en kalabalık donemler olur ben kendimden biliyorum.(313.K.D.) kendine dikkat et oralarda nedense K.D. leri pek sevmezler sanki onların oturdukları yere kazık koymuşuz gibi bi tavır takınırlar. sıkma canını taş çatlasın mayıs 17 ye kadar ızdırap olur onlar sana. gel mayısta gezilere gidecez :D nöbetler içinde en rahatlardan birisde K.D. lerdir çünkü AMM(acil müdehale mangası) de duran astteğmenler bi üst devreniz. doldur boşalt sırasında belirt mutlaka nöbetci subaya K.D. olduğunu yardımcı olurlar. benim gittiğim hiç bir nöbete sıçrama olmadı mesela:D kontrole bile gelen olmadı.
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Yaşar komtanımı gönderelim oraya, ızdırap uzmana ızdırap olsun orda, yat kalt sürün yaptırsın :mrgreen:moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)