Aynen benimde valla selçukum, ya maşukiye dolaylarına yada kefkene ne dersin ;)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Aynen benimde valla selçukum, ya maşukiye dolaylarına yada kefkene ne dersin ;)
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Allah derim ne diyecemİkisi de uyar,,,,
yol yapalım yol
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)arkadaşlar hava durumu sürekli taipdeyim. şu an itibari ile kesinlikle yaşığ görünüyor.hakkı Nickli Üyeden Alıntı
bu durumda gezimizi bir sonraki haftaya erteliyorum.
ancak dediğim gibi pazar günü yağmurda ıslanmaktan korkmayanlar bene ulaşsın. trafiğin fazla olmadığı bir güzergahta kısa bir gezi yapacağım.
yağmurlu bir gün gezisi
1. Hakkı
2. Suat ( tecnosat)
hakkı
DL1000
şuan motorsuzum!...
İzmir
A Rh (+)havalar perşembeye kadar pek sağlıklı değil,bence karaburun gezisi haftaya pazara ertelensin.
S U A T
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)Haftaya pazar için yapıyoruz planları o zaman arkadaşlar.
motorda son karar R&R
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hafta sonu geldi istanbuldada yağmur başladı, şu yağmur hafta içi yağıp hafta sonunu pas geçse süper olacak aslında, güzenşli günleri özledim artık :(
regal raptor dd 250e
İzmir
B Rh (+)sorma kardesım ınanılmaz kotu su an burda hava pazar gunu, degıl motorla gezmek evden cıkılmaz sıcakları özlediiiik....![]()
![]()
![]()
Engin
35 aj 0895
İzmir-Bornova
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)buca da yağmur yada rüzgar yoktu sadece hava kapalıydı
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)Vallaha karşıyakaya yağmur yağacak diye bekledim ama tık yok
neyse haftaya pazar allahın izni ile.
motorda son karar R&R
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)arkadaşlar pazar günü tekbaşıma 160 km civarında yol yaptım. aslında Suat abi ile birlikte çıkacaktık, ama benim işim tamamen plansız oldu. sabahın köründe iş geldim, tezgahı ayarladım. sorna kısık sanayiden şemiklere geçtim. neredye izmirin bir ucundan diğer ucu. bu güzergahı akşama kadar 2 kez dolaştım (mecburiyetten). oldukca keyifli bir gündü. iyiki motorumla çıkmışım dedim. şehir içinde arabaların arasında cambazlık yapmasını özlemişim :D . bir ara keşke geziyi iptal etmeseydik diye düşündüm . ama risk almaya gerek yok. karaburun yolu bu havalarda değil motorla arabayla bile çok tehlikeli. bence pazar günü havaya bakıpta evden çıkmayanlar fırsatı kaçırdı.
hakkı
DL1000
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)