slm!ben 18 yaşında a2 ehliyetini yeni almış,motor tutkunu bi gencim :D önümüzdeki ay bi dd250-e alıp aranızda yer almak istiorum.fakat motorlar hakkında fazla bi bilgim yok beni her türlü teknik vb konularda bilgilendirirsiniz inş...![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İzmirslm!ben 18 yaşında a2 ehliyetini yeni almış,motor tutkunu bi gencim :D önümüzdeki ay bi dd250-e alıp aranızda yer almak istiorum.fakat motorlar hakkında fazla bi bilgim yok beni her türlü teknik vb konularda bilgilendirirsiniz inş...![]()
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)dostum hoşgeldin.bende yeni motor sahibi oldum.umarım sende dilediğin motoru alırsın.alma konusunda yardımcı olurum.piyasayı 3 - 4 aydır yakından takip ediyorum.artı izmir de orkun la irtibata geçebilirsin!
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
İzmirwala çok iyi olur bende 3-4 aydır araştırıorum izmirde 1 tane bulabildim.yardım ederseniz sevinirim
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)orkunun gri class ı var.özelden yazarsan.urla da sanıyorum.
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hoşgeldin genç kardeşim, umarım motorunu hemen alırsın, elmizden geldiği kadar seni aydınlatırız burda biz.
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)hoşgeldin .
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)hoş geldin kardeş, umarım kısa zamanda aradığın motora ulaşırsın. Orkun'un makinası güzel, tavsiye ederim. bu arada bende satıyorum, dilersen benimkinede bakabilirsin. Orkun'daki T gidon, bendeki kartal direksiyon.
hakkı
DL1000
-
İstanbul
A Rh (+)hoşgeldin kısza zamanda kavuşurusun inşallah motorun kazasız belasız günler
"İmansız vatan, Vatansız iman muhafaza edilmez..."
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)hosgeldın...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)