dostum google'da "hostel ukraine" falan gibi aratırsan ucuz otelleri bulabilirsin.promote Nickli Üyeden Alıntı
www.hostelworld.com
www.hostels.com
benim ilk bulduklarım mesela.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
a
a
A Rh (+)dostum google'da "hostel ukraine" falan gibi aratırsan ucuz otelleri bulabilirsin.promote Nickli Üyeden Alıntı
www.hostelworld.com
www.hostels.com
benim ilk bulduklarım mesela.
Regal Raptor
İstanbul
0 Rh (+)40 DOLARIN ALTINDA OTEL ARAMA KARDEŞİM. ZATEN ONLARDA DA KALINMAZ.
UKRAYNADA NEREYE GİDİCEN....?
GEÇ BUNLARI[align=center]
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)ukraynayı baştan sona gezecekdim ama
plan değişti tataristana geçiyorum
yinede ukrayanayı biliyorsanız ,ii bir şekilde , kalacak yeri en ucuz nasıl hallederiz
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Milli piyangonun bi talihliside sensin heralde :D baştan sonra gezeceğine göre :P
YOK
Marmaris
0 Rh (+)2-Kiev çok güzel bir şehir. (Ankara'dan güzel) 3-Gelir dağılımı bozuk, tahminlerimin aksine son model üst sınıf arabalardan çok fazla gördüm. 4-Trafik polisleri rüşvet olayını abartmış durumda. 5-Kiev'deki oteller Türkiye'ye oranla üç dört kat pahalı (Yatırımcılara duyrulur.) Otel yerine günlük kiralanan evler çok daha uygun. 6-Kadınlar iş ve sosyal hayatta çok daha aktifler. Kendilerine güvendikleri her hallerinden belli. 7-Erkeleri de fizik olarak fena değil ama yine de kadınlar çok daha güzel. Kadının erkekten uzun olduğu çiftlere sık sık rastlamak mümkün. 9-Hem Kiev hem Kharkof şehir merkezinde Türk restoranı var. 10-Trafik ve güvenlik çok iyi değil. 11-Alkol ile birlikte sigara kullanım oranı da çok fazla, gençliklerini koruma bilinci henüz oluşmamış. 12-Sushi her yerde ucuz ve güzel yapıyorlar.
Çok ucuz bir ülke. 100 Dolar ile bir aylık mutfak masrafını rahat karşılayabiliyorsunuz. Şehirler çok düzenli. Otoyol, parklar, yaya yolları, her şey çok düzenli ve her yer yemyeşil. Evlerin dışı bakımsız ve eski ama içleri modern. Her şehirde ondan fazla üniversite var. Herkesin elinde sabah akşam demeden bira şişeleri var. Bira ve sigara çok ucuz. Çoğu İngilizce bilmiyor. Sadece gençlerden bir kısmı. Eğlenmeyi çok seviyorlar. Kutlamalarda hemen Lenin meydanlarında toplanıp içiyorlar. Karaoke çok moda. Hem sokakta, hem barlarda var.
bi siteden alıntı gezen kişiler yazmış bide kızları çok anlatmışlar ama yazmıcam işte
![]()
Kralına yol vermişim, soytarısıyla hiç uğraşamam...
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)sende esas mühim şeyleri yazmıyorsun böle gereksiz bilgilerle dolduruon burayı :D kıslarının yazdıgı kısımıda eklede tam bilgi olsun
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Valla ukrayna kızları ruslardan bile gözeldir, eh az çok görüyos taksimlerde felan :P
YOK
Marmaris
0 Rh (+)Aman iyi tayfun tamam güzellerde yani o kadar bakımı makyajı oyuncak ayıma yapsam o da gayet güzel olurTayfun Nickli Üyeden Alıntı
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)oyyuncak ayında o kıslar kadar fizik var mı???? nerden aldın sen onu ? :D
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
Hahahahahaha, erkek adamın halinden erkek adam anlar valla, konuş ve uğurum arkanda ben varım :P
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)