Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

CAPONORD İLE MAHMUR DAĞI ...20 OCAK 2008

cuma akşamı toplantımızda Ankara yolundaki menemencilere gidip pazar kahvaltımızı orada yapacaktık..
    pazar sabahı 11:00 da 3 custom ve 1 enduru yola çıkmak için toplandık...
    yanlız yol güzergahını biraz maceralı olsun diye değiştirme kararı aldık...dağ yolundan çıkıp bağlantı yollarından ana asfalta inmeyi planladık...Bülent, Burçin ve Alibaba...(soğuktan dolayı kimse kaskını çıkaramıyo maalesef :mrgreen: )

bir kaç km asfalttan sonra customcular için kabus dakikaları başlamıştı.. :mrgreen:

yolda da bişi yokmuş idare eder dediğimiz anlarda ,yol kenarlarında donmuş kar birikintileri, yolun geri kalanıyla ilgili sinyal vermeye başlamıştı.. hava da bayaa bi soğumaya başlıyordu rakım arttıkça...

el ve ayak parmaklarımız iyiden iyiye üşümeye başlamıştı...her durduğumuzda ovalayıp motorun sıcak yerlerine dokunarak ısıtmaya çalışıyorduk...
    güzel bi manzara...rakım 1100 olması lazım...daha da çıkacağız...

tekerimiz kar görsün dedik.. ama ilerde başımıza geleceği bilmeden tabiiki.. :?

veee.. gerçek macera başlıyor...yollar tamamen buz kaplı .. hadi çıkıyoruzda nası ineceğimizi düşünen yok... ayrıca saat 14:00 oldu .. ve açlıktan ölmek üzereyiz..

artık cep telefonunun tuşlarına basıp resim çekecek his kalmamış parmaklarımda...motosikletin üzerindeki derece -4 ü gösteriyor. ki her zaman fazla gösterir motorun ve farın sıcaklığından etkilendiğini fark etmiştim..

ön araştırma yapıyoruz .. çıkarsak ilerisi nasıldır veya vazgeçersek geri dönüşte inebilirmiyiz diye.. :mrgreen:

sizce gidilirmi...??? :mrgreen: :mrgreen:
    dayanılmaz derecede acıktık...o yokuşu çıkabilsek ileride bi köy kahvesinin olduğunu biliyoruz..en azından Ali baba öle diyor. :mrgreen:

ve heyet kuruluyor ... çıkarken defalarca yere düşen arkadaşlarım :mrgreen: geri dönme kararı alıyorlar...en azından kestirmeden inip kendimizi sıcak bi mekana atalım diyoruz..açız aaççççç...
    ve bu çıkışların bide inişi olacak tabii..düşe kalka kaya kaya inmeye çalışıyoruz...
    hee.. beni merak ediyosanız hiç düşmedim.. ben genelde düşülmesi gereken yerlerde düşmüyorum.. :mrgreen:
    dönüş yolu..

soğuktan donmuş gözlerim...

ve huzura kavuşuyoruz...2 kilo kuzu pirzolayı hakkettik... :mrgreen:

oradan kalıkıp motorları yıkamak için Bülent in işletmiş olduğu halı saha tesislerine geliyoruz...
    yıkama zamanıı...nikelajcıların işi zor.. :|

bu yanımdaki de oğlum.. halı sahanın oraya gelişimizi görmüş koşarak geldi...

daha elimde onlarca resim var... diğer makinede kaldı.. sonradan ilave edeceğim çok güzel manzaralar var...
    YAVV HALAAA ÜŞÜYORUM.... BIRRRRRRR... :mrgreen: :mrgreen:
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Vaybe gez bakalım doymadın gezmelere......Rüzgarın bol ama ılık olsun hergezinin sonunda resimleri elinle koy siteye inşallah
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    amiiinnn.. ağam...darısı kelebeklerin başına.. :mrgreen:
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    okanım gardaşım pek deli samsunlum... pek bi güzel gezmişsiniz vesselam, o customlu kardeşlerede pek selam, ii cesaret o makinelerle senin peşine takılmışlar...bu arada ne güzel dedin, harbi kelebek bunlar yaw... geçenlerde beşiktaşa çağırdılardı da sadece gomtanımnan ben makineynen gelmiştik... du bak canım çekti, bi topikde ben açiim de kış gezintilerimizi bi yayinliim...
    SSUUUUuuu...!

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Ahhhh kafam yarıldı yavaş atın taşları
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yaaw bu Okan harbiden deli haa :P :P :P

sen o capolord'mu ne makinanla

nasıl takıldın customcuların peşine

sen onlara ayak uydurabilirmisin kardeşim... [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif][smilie=redcolorz3_pdt_01.gif][smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]

adam basar gider sen arkadan baka kalırsın...

yazık değilmi sana :P :P :P
    haydi çocuklar motora

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Başlığa bakınca herhalde Okan motorize ekip kurup, vatan hainlerine baskına gitti, mahmur dağına-kampına sandım ama bu dağ orası değilmiş. Senin sağın solun belli olmaz eserse bize de haber et.
    Ama senin esinti düzde şehiriçinde düşmek, dağda bayırda karda kışda da ip gibi gitmekle ibaret. İyi gezmişsiniz maşallah diyelim. Resimlerde güzel, hele asvalttan toprak yola sonra hafif karlı daha sonra full karlı yol resimleri heyecanı iyice artırıyor, yaşamak daha başka macera olsa gerek.
    Senin oğlanın gözünden seni yazmak lazım, motorla karda kışda geliyorsun seni görüyor, içerisinde bir duygu benim babam macera adamı benim babam cesur benim babam Okan hesabı seninle ne kadar gururlanıyordur, seni görünce bayram çocukları sevinci ile koşa koşa yanınıza gelişi bu kelimelerin anlatımı değilmi.
    Aslan kardeşim Allah kaza bela vermesin tekerinize taş değmesin.

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Volkan ... saol kardeşim.. inanki kışın motora pinmek yaz sıcaklarından daha iyi geliyo bana...

Bull.... olm yinede ii geldiler peşime... valla kaymak bi yana kayarken ayağını koymaya yer olmaması bi yana.. cam gibi buz .. birde tekerler yoldaki lastiklerin açtığı kanallara düştümü hiç şansın kalmıyo .. langırrttt yerdesin... :mrgreen:

Dedem benim yaa.. yine yaşına ,aklına uygun bi yorum yapmışsın ....ellerinden öperim...bu işlere doğukanın gözüyle hiç bakmamıştım... ama dünki gözlerindeki ışıltı ve heyecan senin yazdıklarınla birebir tutyordu gerçekten ..
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Okan gardaşım, yapmışsın yine şovunu, yürü be topraam, sen yürü samsunumun da şanı yürüsün...

Agresus bizi kelebek yapmış ama bilmiyo ki Admin de ben de motorla geldik Beşiktaş'taki buluşmaya, hey gidi hey!!!!
    yol yapalım yol

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı
    Okan gardaşım, yapmışsın yine şovunu, yürü be topraam, sen yürü samsunumun da şanı yürüsün...

Agresus bizi kelebek yapmış ama bilmiyo ki Admin de ben de motorla geldik Beşiktaş'taki buluşmaya, hey gidi hey!!!!
    bu hafta içi kar yağacak deniliyo.. eğer yağarsa bu sefer krosçularla çıkacass bu gün kararlaştırdık...şimdi kar duasına çıkıyos...hafta sonuda dağa... :mrgreen:
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)