alım satım: ruhsat sahibiyle notere gidiceksin senin kilik fotokopin ruhsat sahibinin kimlik fotokopisi motorun temiz kagıdı bide ikametgah lazım ruhsat sahibi ve senin...... notere 160 ytl civarı bi ücret ödeyip motorun senin olduguna dair bi kagıt alıcaksın yani satış sözleşmesi o kagıttan 2 tane vericek noter biri sende diğeri motorun eski sahibinde kalacak......artık motor senindir elinde satış sözleşmen var ama ruhsatta eski sahibinin ismi yazıyo napıcaksın elindeki satış sözleşmesiyle beraber motorun baglı bulundugu trafik şubesine gidiceksin (ruhsatta isim kısmının üstünde bu trafik şubesinin ismi yazar) gittin kardeşim trafik şubesine bundan sonrası sana kalmış işim hemen halledilsin diyosan muamelecilere vericeksin 90 ytl 2 saat sonra senin adına düzenlenmiş ruhsat elinde ama yok benim param kısıtlı diyosan kendin şubede işini helledeceksin 35 ytl tutuyo ama ruhsatı alman 1 hafta sürüyo ben kendim hallettim muameleciye vericem parayla depomu fulledim hem gezdim hem işimi hallettim ....(sen yinede 90 ytl yi ver