Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Şef bişe soracam, çantalar gerçekten çok şık ve güzel durmuş ama dikkat ettiğim birşey var, yan çantaları heybe gibi arka koltuğun üzerine koymuşsun motorla hiçbir bağlantısı yok sanırım, motoru biryerde bırakıp işini görmeye gitsen çalınma ihtimali çok yüksek böyle, çalacak olanın tek yapacağı motorun sahibiymiş gibi yanına gelip heybeyi kaldırmak ve gitmek, sizcede bu kadar kolay olmazmı arkadaşlar :?
taffunum zabtiyem .. çantaları ölle bağladımki ben bile sökemem artıkın....şimdi şölle oluyo... eski çantalar var ya hani orijinal olanlar onların demir aparatları duruyo farkettiysen...o aparatların vida yerlerine denk gelen yerlere delik açtım matkapla .. aynı yerlerden vidaladım eski çantaların aparatına ....yani her bi çantada 4 adet somunlu civata var .. hadi gelde sök bakalım sana 1 saat müsaade...zuhahahaha...ayrıca içinde normal 2 ağız anahtar da dönmüyö kurmalı anahtar olması lasım... :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Baba büyüksün diyorum başka birşey demiyorum valla, çok güzel bir fikir gerçekten, çantalar delik açısından deforme oluyor ama o kadar kusur kadı kızındada var, peki bu çantaları çamulandıktan sonra temizlemek zor değilmi ya, neticede deri kiri tutar biraz.