eyw.doğan kardeşim
şöyle yarım kg kadar kestane şekeri olsaydı
daha bi çabuk iyileşirdim heralde
varmı öyle bi tanıdığın
göndersin bize kestane şekeri :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)eyw.doğan kardeşim
şöyle yarım kg kadar kestane şekeri olsaydı
daha bi çabuk iyileşirdim heralde
varmı öyle bi tanıdığın
göndersin bize kestane şekeri :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
haydi çocuklar motora
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Kafkastanmı vardır vardır
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)var tabi. bazen bende istiyoruum şöyle bursadan kafkas ın kestane şekerlerinden . İleticem mesajını. 1 kilo isteyelim de anca yeter :P
foam party
:mrgreen:
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Artık eşyalarını toplayıp gelirken getirir :D
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)tamam yanlız kestaneler gelince özelden mesaj atdoğan Nickli Üyeden Alıntı
buraya yazma ortak çok olur :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
haydi çocuklar motora
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Kaçamazsın hepberaber yicez
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+):mrgreen: senin bu geçici rahatsızlıktan dolayı millet baklavayı böreği rahat rahat yicez diye aklından geçiriyodur ama herşeyin çözümünü buluyoruz maşallahh :mrgreen:BULL Nickli Üyeden Alıntı
foam party
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)herraldaaa bizimde bi namımız var bu alemde
her türlü koruruz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tek bacaklada olsa...
haydi çocuklar motora
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)ona ne şüphee.. zaten yemek yenen bir RR toplantısında kulaklarını çınlatmadığımız olmadı hiç :PBULL Nickli Üyeden Alıntı
foam party
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)geçmiş olsun bülent kardeş inşallah uzun sürmez...
bakalım hava müsait olursa karaburun gezisinden söz ediliyor . sen canını sıkma bullcuğum orada da kulaklarını çınlatırız şöyle gölden yeni çıkmış balık ızgaraları yerken.en son gittiğimde sormuştum ak balık mı demişti ne işte ondan.limonuda sıktınmı üstüne ööööfff lokum gibi gecenin bi yarısı ağzımın suyu aktı. yanınada bi salata yapıyolarki böyle salatayı ilk defa orada gördüm,gelde rakıyı açma ... açılmazmı açılır elbet birer duble şart, gerisini bilmem... neyse biz seni anarız tabiiii.. bu arda bacağına bişeymi olmuş nedir karıncalanmamı var ? gelemiycekmisin yoksa??? geldiklerine say kardeşim.. üzülme sakın, fotoğraflarını koyarız...))))))))
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)