Eyvah eyvah, eder sana %30 yersin artık ölene kadar :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Eyvah eyvah, eder sana %30 yersin artık ölene kadar :P
İstanbulAlemsiniz wallaişin şakası kokteyldeki punclar ve kanepeler şirketten
sucuk ekmek ve sıcak şaraplar menü fiyatı üstünden raptor riders lara her zamanki gibi % 15 iskontolu...Bull dostum madem öyle ilk şarabın ve sucuk ekmeğin benden
:P
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
"*İNSANLAR NE YAPTIĞINIZI VEYA NE SÖYLEDİĞİNİZİ TAM OLARAK HATIRLAMAYABİLİRLER,FAKAT KENDİLERİNİ NASIL HİSSETTİRDİĞİNİZİ DAİMA HATIRLARLAR."
İstanbulSakın geç kalma erken gelllll....resmin çıksın.....BULL Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
İstanbulbu sefer çıkar resmi oda karıştırmaz nereye gittiğini artık..Ahu Nickli Üyeden Alıntı
(benim anlamadığım nereye gittiğini unutuyor ama %15 iskonto almadığını unutmuyor Allah Allah....
:D
:D )
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
"*İNSANLAR NE YAPTIĞINIZI VEYA NE SÖYLEDİĞİNİZİ TAM OLARAK HATIRLAMAYABİLİRLER,FAKAT KENDİLERİNİ NASIL HİSSETTİRDİĞİNİZİ DAİMA HATIRLARLAR."
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)Onuuuuurrr en sevdiğim arkadaşım, ben seni hiç unuturnuyum :P :P :POnurBerberoglu Nickli Üyeden Alıntı
Tutmayın öpüjeeem kardeşimi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ahucuğum ben hiç geç kalırmıyım??? böyle bir ziyafeti kaçırırmıyım???Ahu Nickli Üyeden Alıntı
haydi çocuklar motora
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)BULL Nickli Üyeden Alıntı
Tabiya hiç kaçırırmısınnnn, açılış şırnakta bile olsaydı giderdin valla ilk uçakla :P
İstanbulHaydi beyler elleri görelim gelen yokmu açılışımıza...1 hafta önceden haber veriyorumki kendinizi organize edbilin diye..gecenin ilerleyen saatlerinde DJ Murat İngin ve DJ Mert Ergin'in performanslarıyla coşacağız.....Herkesi bekliyorum.....
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)cumartesi akşam mekanındaydım kardeşim sordum seni ama yoktun. Çarşamba görüşürüz inş.
foam party
:mrgreen:
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ben o gece mekanı mühürleyip kapatayım herkesin hevesi kursağında kalsın :P sonra beni naparsınız bakim :P
YOK
İstanbul
0 Rh (+)of of keşke bende gelebilsem ne kadar özledim sohbetinizi ama şu aralar dikkat etmeliyim sigara içilen ortamlara girmemem lazım :(
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)