O zamana kadar ehliyetimi almış olursam ben de gelirim.Deri yan çanta almak istiyorum.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
O zamana kadar ehliyetimi almış olursam ben de gelirim.Deri yan çanta almak istiyorum.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Bİr ay sonranın hava durumunu hangi siteden görüyorsunuz???
yol yapalım yol
DADYW 250E-9
Bursa
A Rh (-)Arkadaşlar bir sorum olacak....
Neden www.raptorriders.net olarak bi stant açamıyoruz fuarda.? Yada aynı zamanda dükkan sahibi olup fuarda stant açacak bi tanıdığımız varsa ona verelim bi afiş filan yaptırıp. Böylece sitenin reklamıda yapılmış olur. Ne dersiniz...?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)rafet abi haklısın valla bakalım neler yapabılırız.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Sarıkayalar ile görüşüp onların satandına ek birşeyler olabilir. Geçen tesadüf etti bir sitenin başlığında Yellow Rock ilanı. Regalleri biz temsil ediyoruz adamlar da Chopper ile ilgisi olmayan bir siteye reklam vermişler, bunu da konuşmak lazım.
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)valla ehliyetini alsanda almasanda gelmelisin.. ehliyet almak, motorla gelmek güzel olur tabi ama önemli olan birlikte olmak.. hem henüz ehliyet almadım diye gelmememezlik edersen 1 sene beklemen gerekir bidahaki fuar için.. tek vasıta motor değil ki.. bende ehliyetimi alana kadar toplantılara kelebek katılmıştım bişey olmuyor merak etme:))
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)