cuma sabahından pazar gecesine kadar ordayım...hatun kişiyle beraber....:D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)cuma sabahından pazar gecesine kadar ordayım...hatun kişiyle beraber....:D
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Desenize şenlik var 3 gün makara Okanım başımızın üstünde yerin var
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
caponord
Samsun
B Rh (+)cuma -cumartesi textil piyasasında olurum .. cumartesi öğleden sonra fuarı bi kerteriz ederim.. soora pazar full fuar.....
dostlarıda özlemişim acaip bi şekilde...![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)bi aksilik olmazsa ben de ordayım eşimle beraber
34 EF 1376 - Siyah RR Satıldı :(
keeway sl 150
1
A Rh (+)ben buraya yazmamışım ya degısık bı durum olmazsa gelıyorum
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)valla beyler fuarda bi halt olmaz her zamanki terane ama şöyle güzel bi boğaz turu yaparız karadenize doğru bi bardak demli çay hepsine değer... boş verin fuarı falan son model motor alacak halimiz yok ya geriye kalanda adamların dükkanlarındaki mallar...
amaaaaa bak mankenlere bi diyeceğim yok...
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Eyvah eyvah komtanım, demekki tüm fuarlara mankenlerin yüzü suyu hürmetine gidiyonuz, aman yenge duymasın motoru bi bidon benzinle yakar valla :P
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)maşukiye gezisine giderken 'beleş çay için 35 Lira benzin yakılırmı dedin' yenge okudu. komutanım insaf gösterdi ucuz yırttın . bu seferde fuara mankenler için gidildiğini söylüyorsun... valla bu seferde yenge okursa .. o motoru yakarmı bilmem ama komutanım seni kesin yakar::)))
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)