merhaba dostlar.....
Ben sizlerle bir anımı paylaşmak istiyorum;
bir yaz günü motoruma atlamış işe gidiyorum , mesafe aşağı yukarı 22 km falan, göstergeye baktım benzin bitti bitecek , ama tedbirsizlik bu ya !... şimdi alırım , yok biraz öteden alırım derken kilometreler eriyor. Derken çevre yolunda bir viyadüğün üzerinde tıss benzin bitti ve ben yolda kaldım. (başkası yapsa kızarım o ayrı..) e..şimdi ne olacak ?
başladım motor solumda ben motorun sağında başladık emniyet şeridinden yürümeye..maksadım biraz önce çıktığım yokuşa ulaşıp oradan aşağıya doğru kağıthaneye ulaşıp bir benzinci bulmak..
Kardeşim..
Hangi motorcu beni gördü ise durup sordu : "ne oldu yardıma ihtiyacın varmı" diye..Hele bir tanesi (.. ki ona buradan teşekkür ediyorum) , ismini bile bilmediğim bir arkadaşımız benzinimin bittiğini öğrendiğinde yolun kenarında pet şişe aradı , bana biraz benzin takviyesi yapmak için..(utandım yav..) Hoş..şişe falan bulamadık ama işin aslına bakınızki ; yolda kalmış bir kişiye (her ne kadar kendi hatasının cezasını çekmiş olsa da) yardım eden insanların yanında , yolda motorunu iterek ilerlemeye çalışan birinin üzerine arabalarını süren bir sürü terbiyesizle karşılaştım..aracını üzerime sürüp , güya beni korkutmak için birde korna çalan birkaç terbiyesize buradan diyorumki ; sizin bu dünyada işiniz çok zor !.. öteki tarafını bilemem..eğer mideniz motorcuları hazmedemiyorsa ciklet çiğneyin ,hele sataşmak için bahane falan da aramayın, hiç tavsiye etmem , bizim kafamız çok kalındır zira..
Ayıp be ..ayıp .. O motorcu dediğiniz kişiler sizin insanlığınızı ayakkabısının içinden çıkarır ama tek kusurları ne yazıkki serserilikte size yetişemezler..Bizde araba kullanıyoruz , bizimde arabamız var , trafikte bizimde sağımızdan solumuzdan bir sürü motorcu gelip geçiyor, bizim gözümüz hep aynalarda , dikkatli sollama yapıp iyice arkamızı kollayarak şerit değiştiriyoruz, adamlık dört tekerle olmuyor..Ama dedimya ; sizin işiniz bu dünyada çok zor..zaten araç kullananların birbirlerine hayırları yok ,yardıma ihtiyacınız olduğu o berbat anlarınızda o üzerine arabalarınızı sürdüğünüz , sıkıştırdığınız motorcuları çoook ararsınız çookk..!
hadi şimdi yürüyün bakalım !..kim tutar sizi !..

kanuni caracal 200
Türkiye/İSTANBUL
AB Rh (+)