Mesela benim başıma şöyle bir olay geldi, bir gün boğaz köprüsünden geçerken en sağ şeritteydim ve bir minibüsün arkasındaydım, tam minibüsünsağından geçmeye niyetlendim ve gazı açtığım anda minibüs direk sağ tarafa yapıştı ve geçişi kapattı, eğer minibüsün yanında olsaydım pestilim çıkardı heralde, neyse fren yaptım ve minibüsün solundan gazladım suratımda maske vardı, o sinirlen adama gerçekten çok küfür ettim ama anlamadı malesef ve gazladım ben, dikiz aynasından baktım ne göreyim kuryenin birisi o minibüse yanaşmış el kol hareketi yapıyor ve beni gösteriyordu, sonra minibüsün kapısına yavaşça elinin dışıyla vurdu adama yürü git gibisinden hareketler yaptı, bende o sırada hız kesip minibüsü arkama aldım bi durum olurmu adamı yamulturmuyuz acaba diye ama ama orta şeride geçip gazlayıp kaçtı, sonra kurye yanımdan geçerken iyimisin işareti yaptı bende işaretle okeyledim ve kafasını sallayıp gitti. Böyle bir olaydı işte ve demekki motorcu motorcunun halinden ve sıkıntısından çok iyi anlıyor.

Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)