benim regal e çif tırnak buji atılırmı atılırsa hızlı gidermi nasıl olur bilmiyorum bide egzosu boşalttırmayı düşünüyorum yazın bana bilgi verin pls
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dd100e
İstanbul
0 Rh (+)benim regal e çif tırnak buji atılırmı atılırsa hızlı gidermi nasıl olur bilmiyorum bide egzosu boşalttırmayı düşünüyorum yazın bana bilgi verin pls
motosikletimi jandarmalara kaptırdım
dd100e / agility 125
Türkiye
0 Rh (+)Ben egsoz un son 2 susturucusunu çıkarttım... Seste bayaa bi fark etti , yakıt sarfiyatı çok az arttı , çekiş arttı...
Sesi çok tatminkar oldu tavsiye ederim. Kaynakla çıkarttırma , aletle söksünler.
Buji çok fark etmez gibime geliyor. Sonuçta ateşleme ile alakalı. 125 yada 250 olsa neyse.
Serileşmesini istiyosan debriyaj ı ve arka dişliyi değiştir.
Arka dişliyi büyütürsen serileşir. Küçültürsen son hızı artar.
dd100e
İstanbul
0 Rh (+)buraxdj abi sendede var bundan galiba kaçı gördün bide nasıl çıkartıcam susturucuyu
dd100e / agility 125
Türkiye
0 Rh (+)Evet bende de var... alalı 15 gün oldu. Henüz 700 km de , rodaj bitmeden basmıyorum, en yüksek hız 60 km yaptım o da mecburi
1000 - 1200 km den sonra hız denemeleri yapıcam ama 100 ü gören arkadaşlar var.
Ama benim tavsiyem bu motorla fazla hız yapmamak. en fazla 80 yapsa yeter ;)
Motorun kaç km de ? Ben 650 km den sonra çıkarttım susturucuları.
Bir adet sağlam çekiç , keskin bir yan keski (uzun) sağlam tornavida , biraz da matkap işi... Kendim çıkarttım. 30 dk mı aldı![]()
dd100e
İstanbul
0 Rh (+)abi 1000km geçmeden önce niye hız yapmıyosun 100 yapmaz bumotor ama en fazla 90 yaw benim motor 2 sene oldu alalı 746kmde niçin okadar az diceksin yazın okul var nasıl süreyim o motoru yazlıkta bırakıyoruz şu anda orda yatıyo kuzu gibi![]()
DD250
İstanbul
0 Rh (+)benim ablamda var 100 lük maksimum 80 görüyoo ama zorlanıyoo çok kasılıcakk bir motorda değill zorlamanın manasıdaa yok
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)Aletler daha yeni basmaması normal benim 250cc de 2000km de iken bile bayır aşağı 110 u görmüyordu. Şimdi biraz aşağı meyilli yerde son gaz vermeden 140 gördüm. 5000 km sonra açılır iyice.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hobaaaa aksu baba o zaman regal hız rekoru sende, önceki hız 147 ile zibidi gonzalesteydi, öpüyım ellerinden aksun baba, speede aksu baba ;)
caponord
Samsun
B Rh (+)5, vitestemi yapıyonuz bu hızları....
ehehehe ben 2. vitesde tapıyom yavv...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)