Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: performance

Hybrid View

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    çift tırnak buji performans sağlamaz eger performans istiyorsan iridyum buji takacaksın ama sonuclarına katlanman lazım. bizim motorların metali kaliteli olmadığı iridyum bujilerin yaptıgı yuksek patlama gunue uzun sure dayanamıyor malesef çok araştırdım ben ytaktırmayı kafya koymuştum ama malesef olmadı :D
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çift tırnak buji performans sağlamaz eger performans istiyorsan iridyum buji takacaksın ama sonuclarına katlanman lazım. bizim motorların metali kaliteli olmadığı iridyum bujilerin yaptıgı yuksek patlama gunue uzun sure dayanamıyor malesef çok araştırdım ben ytaktırmayı kafya koymuştum ama malesef olmadı :D
    Bizim Ankara da bu sıra motorlar sık sık buji bozuyo ne iş anlamadım. Geçenlerde Dinyeper Oktay servisde yeni buji taktırmış Çin malı sonra evin önünde çalışmamış, bana haber etti geldi aldı beni gittik uğraştım o kadar söktüm temizledim vs. yine tık yok, derken Lunatic Ahmet ve Rommel geldi motorlarla, onlarda yedek varmış Hint malı Bosch buji takar takmaz pır çalışdı. Sonra Altuğ un yanına gittiler, aynı dertten onun makinada arıza. Dün de Lunatic Ahmet in motor çalışmamış yine aynı dert. Buji ne marka olursa olsun hemen bozuluyo. Bence herhalde aşırı soğukdan mı donmaya yakın olan benzinin ateşleme yapmakta olan bujii le birleşmesinden mi zarar görüyor bujiler anlamadık gitti. Ama çözeceğiz başka yolu yok, her hafta çift buji alacak değiliz hani.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)