ellerine sağlık abicim.bı motoru nerde tutuyosun sen.garaj felan varmı senin...sokakta olmaz bukadar aksesuarla dimi!??
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250
İZMİR
0 Rh (-)ellerine sağlık abicim.bı motoru nerde tutuyosun sen.garaj felan varmı senin...sokakta olmaz bukadar aksesuarla dimi!??
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
şuan motorsuzum!...
İzmir
A Rh (+)Öncelikle tüm arkadaşlarımın güzel dilek ve temennilerinden dolayı çok çok teşekkur ederim.Allah hiçbir arkadaşımın başına kaza bela vermesin...
Ben gerçekten motoruma çok özeniyorum,severek , sakin ve derli toplu kullanıyorum.Ben kullandığım zaman gençler özeniyor buda hoşuma gidiyor,en azından motor efendi efendi nasıl kullanılır ve chopperın zevki nasıl çıkar anlamında nutuklar veriyorum.Salı günü iki genç arkadaşımı chopper almaya ikna ettim halbuki düşüncelerinde chopper yoktu.:mrgreen:
Emre kardeşimin sorusuna gelince evet kapalı garajda saklıyorum.1 ay sonra evden taşınmamız icab edecek şimdiden telaşlanmaya başladım garajlı bir ev bulmam lazım...:?:
S U A T
caponord
Samsun
B Rh (+)gülegüle kullan suat .. allah kazalardan belalardan korusun..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
şuan motorsuzum!...
İzmir
A Rh (+)Aman oda eksik kalsın Hakkı baba
benim tarzım değil:D![]()
S U A T
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)görüyormusun, adamlar senin motora bile trike olayına girmişler. artık kimse beni durduramaz.![]()
hakkı
DL1000
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)