eyvallah baba buyuksun:mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)eyvallah baba buyuksun:mrgreen:
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Evet hepsini okudum ve gerekli kişilerin hepsini sabah buluşması için arıyom şimcik hehehesaat 9 da birinci köprü gişelerden sonraki otorbüs durağında görüşürük ;)

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ooo yasın ve celebi kardeşimde bilzer yanlız bırakmıor ozlemıstım valla sizleri.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
RR DD250E9-B
Türkiye
A Rh (+)gittikçe kalabalılaşıyoruz ha?? süper oalcak valla..![]()
34 J 1239-A Rh(+)İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir- Goethe-
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)geziyorsunuz ha gezin bakalım HANDO kış uykusundan bir uyansın görünsiz
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Güneşli havanın yüzü suyu hürmetine bu kalabalık, hava kapalı ve yağmurlu olsa herkes uçuşurdu vallada billada, 3 kişi giderdik gene norm kadro olarak :P
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)güneşli mi???... deli zabitim yarın için meteoroloji yağmur vermekte... hayırlısı Mevlamdan ama galiba az buçuk nemli bi yoculuk olcek...
SSUUUUuuu...!
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Harbimi deyon çok sevindim valla yağmur olmasına, şimcik görcez ıslak motürcüleri :P
Kawasaki Zephyr 1100cc
Türkiye
0 Rh (+)valla yarın yağışlı gözüküyor...... bu arada konvoyda hiç bayan yokmu? ne o herkes ekmiş galiba....![]()
eski emektar ........34 BH 1032 RR.....
yeni emektar........34 EBH 31 KWSK.....
RR DD250E9-B
Türkiye
A Rh (+)yağmur yağsın yahuuu ne olacakk ;)
tuz muyuz eriyecek :P
34 J 1239-A Rh(+)İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir- Goethe-
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)