Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 6 Toplam 20 Sayfadan BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu
Toplam 192 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    volkanım agressusum, aslanburçlu komutanım, biraz önce el mariachi (volkan) ile telefondan görüştüm saat 9:00 da boğaziçi köpru gişelerinden geçip sağdaki otobüs durağında buluşucağız diye konuştuk. 9:15 te carrefura hareket etmiş oluruz. sizlerde gelin dokuzda buluşalım..köprüyü geçince sağda otobus durağında.(napalım motorlar için bir durak yapılana kadar otobüs durağı ile idare edicez:)))

agressusum volkanım iyi hatırlattın saol bende de kgs kartı yoktu. saol . ama öğrendimki gişeleri geçmeden önce kgs kartı satılıyormuş artık yarın bitane alırım..yarın 9 da görüşmek üzere..
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    arkadaslar ızmıtten tatar kardemısızde alacagız oda bıze katılacak ya mıllet yokmu artttıran nerelerdesınız yavvv kac zamandır gezemıyoruz dıye aglıyordunuz ne oldu işte size fırsat gelmeyen ........
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

El_Mariachi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

volkan eken
    Mühendis/Exper
     RR DD250E9-B
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    evet arkadaşlar.. yarın sabah gencer arkadaşımızın söyledği yerde buluşmak üzere diyorum.. ben gencere gişelerin yanındaki yerden KGS alabilrisin dedim ama acaba orası açık olurmu onu bilemiyorum. hani paazr ya o yüzden.. ben şimid gidip bi bakacağım. sizi buradan bilgilendiririm. çünkü orada ziraat bankası gişesi var KGS oradan dolduruluyor. ben yarının pazar olduğunu unuttum. ama açık da olabilir. sonuçta bu sadece bir bankacılık deil, farklı bişiy. dedğim gibi ben şimdi gidip bakacağım. sizi de bilgilendiririm.
    34 J 1239-A Rh(+)İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir- Goethe-

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yaww volkanım adaşım... rahat olunsun... yarın açıksa alır gencerim, diilsede ben geçtikten sonra kartımı ona veririm öyle geçer... ama al bi tane bi ara gencerim... çok faideli bi şey... ama yarını takmayın kafaya, hallederiz...
    SSUUUUuuu...!

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yarin Yasİn Subay Ve Bende Gelİyorum ArkadaŞlar...
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

volkan eken
    Mühendis/Exper
     RR DD250E9-B
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    evet arkadaşlar üşenmedim, sizin için araştırdım gittim öğrendim :D benim de KGS'mde para bitmiş olduğu için azcık telaş yapmıştım. cumartesi gunu acıkmıs ama pazar günü kapalıymış arkadaşlar.
    avrupa yakası kafilesinde eger olanlar olmayanlara destek çıkacaksa :P 1. köprüden gidelim, ya da 2. köprüden adaşımda varsa yeterli bakiyeee, ben de şaaapaaaymmmm mıı???
    34 J 1239-A Rh(+)İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir- Goethe-

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    olmamı adaşım... benim bakiye sağlam... yarın gişelere gelmedenki o köprü izleme ve ya adı ne ise altıgen binanın önünde olcam... kimlerde kgs yok elleri göriim...

buarada hoş geliyonuz muratım yasinim....
    Konu agresus tarafından (24.February.2008 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir.
    SSUUUUuuu...!

volkan eken
    Mühendis/Exper
     RR DD250E9-B
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    oleyyyyyyyy... o zeman, yarın o altıngen binanın önünde buluşuyoruuuukkkk :D
    motoruma da bakım yapmışım oohh.. sizlerle ilk gezim olacak arkadaşlar.. güzel olacak

yasinsubay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yasin MISIR
    Bilgisayar Mühendisliği
     Yamaha Dragstar XVS 650A
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yarın ben de geliyorum, yalnız celebi muratı alıcaz gebze yol istikametimiz nasıl olacak bilmiyorum ama eger e-5 den gebzeye kadar gider oradan otobana girersek beraber surebilirz olmazsa gebze sapagından sapıp celebiyi alıp oyle katılırız size

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sabah yollar boş olur kanımca... e-5den gideriz olar biter.. maksat beraberce yol yapmak zaten yasinim...
    SSUUUUuuu...!

Sayfa 6 Toplam 20 Sayfadan BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)