| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)la zır zır konuşuuniz.. resimler nerde ,kimde ....:?![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)ulaşmak mı???... bi daha sizin kafanıza uymıycam yawww... izmit istanbul arası e-5 berbatmış... arabayla bu kadar kötü olduğunu hiç anlamamışım valla... bi de herkesler bi yerlere uçtu... gurup başaladıydık ne olduysa birden gaza gelindi uçuldu... bi ara selçuk önümüzdeydi sona o da kayboldu... siyahusum hasanımnan gencerim gıymatlımlı bi gurup oluşturup ağardan ağardan geldik valla... hasanım saolsun karfurda bi çay ısmarladı bize...tüm üşüklüğümüzü aldı valla... bu arada tatarım merterim... tüm güzelliklerin için teşekkürler valla... abdullah gomtanımada iyi bak oralarda... o da saolsun körfez çıkışına kadar bizimleydi... tayfunm deli zabitim... olm harbi delisin sen yaww... senin yüzünden girdik onca sulara ama çook keyifliydi... saolasın... ve tabi katılan tüm dostlara ayrı ayrı teşkürler... bi ara fotoları atıcam ama asıl fotolar alperimnen bülentimde ona göre... benim bi ara pilimde bitti zati... neyse... az sonra...
olm bu yeni halde nası resim ekleniyo yawww... ben kayboldum... bulamadım ben....
Konu agresus tarafından (25.February.2008 Saat 00:38 ) değiştirilmiştir.
SSUUUUuuu...!
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Resim eklemek için bu siteyi kullan volki...
http://img1.imageshack.us/
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)Gezi süperdi arkadaşlar. Benimde sizinle ilk gezimdi. Herkese teşekkürler. Enduro kısmı en zevkli kısımdı vallaamortisörleri değiştirip az yükseltip motorları daha beter yerlere gidelim . Tayfuna mok atıyonuz soktu bizi çamura suya bataklığa diye ama bi Allah'ın kuluda itiraz etmedi demekki herkes dünden razıymış arazi olayına. Dönüşte aslında bizdebi ara bastık 100-120 arası gittik . Ama bi ışıklardan siz geçtiniz biz kaldık sonra bi daada dumanınızı göremedik vallaha ne azimle asıldıysanız artık gaza. Agresus ve Gencer ile bari usul usul gidek akşam vakti dedik. Yalnız o E-5 ne bozuk yolmuş gomtanım belim kırılıyodu cukurlardan yemin ossun. Bi daaki geziye artık eşimle geliriz onun içinde sezonu açmamız lazım. Karaburunmuydu neydi süper olur baharda ama çilingoz yada kıyıköyde olur haftasonu çadır konaklamalı felan. neyse resimler lütfen...
34 EF 1376 - Siyah RR Satıldı :(
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)