Allah gönlüne göre versin süper olmuş
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Allah gönlüne göre versin süper olmuş
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Kawasaki Zephyr 1100cc
Türkiye
0 Rh (+)selam göstergeler hoşuma gitti bende bişeyler yapmıştım ama yarım kaldı eğer tüm aktiviteleri çalışıyorsa süper... devir (elektriksel dimi) birde vites göstergesini nasıl bağladın veeede km saati eskisi ile aynı ölçüyormu???
eski emektar ........34 BH 1032 RR.....
yeni emektar........34 EBH 31 KWSK.....
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Çok sağolun arkadaşlar... Beğendiğiniz her konuda yardımcı olabilirim topcase=40ytl fakat tavsiye etmiyorum çünkü içine kask sığmıyor ve görüntüye de tam yakışmıyor birde stop lambası parklar açıkken cem yılmazın gittindeki gidip geliyor modifiye şahin izlenimi bırakıyor ben şahsen sökmeyi düşünüyorum... Toplam maliyeti söylemek istemedim ama bu kadar kişi sormuş söyleyim 1500ytl civarı tuttu. Şimdi özel derse yetişmem lazım ama geri döndüğümde bir çoğunun fiyatlarını tek tek yazacağım... Daha iyileri sizin olur inşallah...
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Motoruma taktığım bazı ürünlerin fiyatlarını paylaşmak istedim. Kaynak, nikelaj, döşeme, tesisat gibi işçilik masraflarını yazmıyorum çünkü malumunuz işçilik her yerde farklı ücretlendiriliyor... Fiyatlar adet bazındadır ve ytl cinsindendir...
sis lambası= 7.5
sinyal= 10
km saati= 150
Far ampulü= 5
Çamurluk askısı= 4
Hidrolik hortumu= 12
Arka ayaklık= 20
Kriko+mil+yay= 25
Dörtlü düğmesi= 3
Dijital gösterge= 35
Ayna= 10
Alarm= 35
Topcase= 40
Bunların dışında fiyatlarını bilmediklerim de var ve ayrıca en büyük masrafta airbrush ve ustalıklar tutuyor. Yardımcı olabileceğim ne varsa özel mesaj atarsanız elimden geleni yaparım...
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)bencede top case dışındakiler güzel olmuş. bende bir top case yapıyorum bitirince resimlri ekliycem. bitirebilirsem inşallah... yalnız resimler eksik olmuş hocam ya. daha ayrıntılı resimler olursa iyi olur. mesela dijital gösterge vites için sanırım daha ayrıntılı bilgi alabilirmiyiz onun hakkında.
Konu haluka28 tarafından (03.March.2008 Saat 10:44 ) değiştirilmiştir.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Hocam topase benim hoşuma gitti, resimleri ile ayrıntılı bilgi sahibi olabiliriz, montajı ve arkadan görünümü hakkında, fiyatı da 40 YTL. hiçbirşey değil, sipariş etsem sen mi ilgilenirsin yoksa satıcı firma mı yollar, istersen özel den mesaj atıp bilgilendirirsen memnun olurum.
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Vites göstergesi şu anda aktif değil çünkü motor bloğunun altında yere çok yakın oluyor ve büyük bir tehlike arz ediyor fakat uygun bir bölge veya farklı bir sistem geliştirebilrsek tekrar bağlayacağız.
Motorda kullandığım parçaların hemen hemen hepsi mondial kanuni vb. markaların aksesuarlarıdır fakat hangisi hangi markanın hatırlamıyorum
Airbrush parça başı 150 ile 200 ytl arası değişir yaptıracağınız alanın büyüklüğü ve resimlere göre fiyat değişir. Eğer yaptırmak isterseniz öm atabilirsiniz. Yardımcı olurum mutlaka...
Arkadaşlar lütfen topcase yaptırmayın bir cruiser a hiç yakışmıyor motoru basitleştiriyor. Ben sökecem ve yarın 4 parça deri çanta siparişi veriyorum. Ama yinede yaptıracam derseniz anlatayım. Topcasin tabanına içten ve dıştan sac kestirdim ve orjinal vida yerlerinden deldim iki tanede onlarla aynı izada demir şeriti arkaya takılan sehpanın altından birbirine vidaladım. keçeli rondela ve tüp contası kullanırsanız zırıltı yapmaz ayrıca kapağa içten çok basit bir şekilde alet çantası tutacağı, telefon şarz etmek için araç çakmak çıkışı ve arabalardaki gibi otomatik bağaj ışığı takılabilir. eğer illa yapacağım diyorsanız mutlaka deri kaplatın şöyle püsküllü müsküllü olsun bari ;)
Arkadaşlar istediğiniz bir parça veya aklınıza takılan bir soru işareti olursa kendisi hem mekanikte hem elektrikte hem de tasarımda bir deha olan ve benim motoru tepeden tırnağa inşa eden ustamın telefon numarasını verebilirim. Aytaç Hocanın selamıyla derseniz mutlaka yardımcı olacaktır.
Şanlıurfa Mondial Yetkili Servisi: Müslüm TİKBIYIK 0414 316 01 08
Çok haklısınız fotoğraflar yetersiz çünkü makinamı değiştirmek için eskisini satılığa koydum(samsung 10.1 mp) şimdileri profesyonel bir makina bakıyorum. Alırsam inşallah motorun her santimetre karesini fotoğraflayacağım :D
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)gayet güzel olmuş hocam ellerine sağlık walla
airbrush maliyeti ne kadar tuttu onu yazmamışsın öğrenebilirmiyiz![]()
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)