Sen hangisindesin pekim ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Sen hangisindesin pekim ?
Regal Raptor DD250E
İstanbul
0 Rh (+)idari ve iktisadi bilimler fakültesinin ana dersleri kuştepede oluyor ama benm diğer fakültelerden de seçmeli derslerim olduğu için her kampüse gidiyorum, ağırlıklı olarak kuştepedeyim. ;)
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hımmmm, kuşları tepede bırakıp dolapdereye geldiğin zaman taksimede uğrar bi çayımı içersin artıkın, alt tarafı bi bayır tırmanıcan hepsi bu :mrgreen:
Regal Raptor DD250E
İstanbul
0 Rh (+)inşallah o zaman
Regal Raptor DD250E
İstanbul
0 Rh (+)emre otomotiv ve ziverbeydeki yetkili servis RSV MOTOR (menderes akbaş) beni 15 gündür sallıyordu. yeni radyatör için sürekli topu birbirlerine attılar garanti hakkımı kullanmamam için ellerinden geleni yaptılar. ben de artık dayanamadım bugün motoru kızıltoprağa spot motora götürdüm. emre abi saolsun çok yardımcı oldu radyatörü söktüm, bostancı sanayide tamir ettirdim (problem fan vidalarının radyatörü delmesinden kaynaklanıyormuş)
müşür de arızalıydı japon parçacısından corolla müşürü aldım birebir uyuyor aklınızda olsun çin malı orjinal müşür 35 lirayken orjinal toyota müşürü 22 ytl.
20 Radyatör tamirine 22 müşüre 30 da spot motora bıraktım 72 ytl ye problem tamamiyle çözüldü. hepsine helal olsun, rsv motor gibi servislere de lanet okuyorum bir günlük iş için beni 15 gün oyaladılar
yazıcı
Samsun
A Rh (+)kardeş bu regallerde nerdeyse hep olan bişeyy
yazıcı
Samsun
A Rh (+)bence mondial 250 mct daha iyi regalden parça problemide olmuyoo fiyatta uygun
yazıcı
Samsun
A Rh (+)regal aldığıma pişmanım zaten
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bu pişmanlığının sebepleri ne peki raptormania?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)