çok güzel paylaşımlarınız olmuş.. bu yaşanmışlıkları başkalarıyla paylaşmak içinde epeyce vakit harcanmış belli .tebrik ederim... hoş göreceğini umarak sitenizden bir haberden alıntı yaptım buraya koyuyorum .. çok güldüm.şimdi bu yanlış anlaşılmasın bir motorcunun kaza geçirmesine , ölmesine sanırım motorcu olan kimse gülmez tabii burada beni güldüren haberde yapılan yanlışlık sonucu ortaya çıkan durumdur.. sanırım haberin yayım tarihinde bi yanlışlık olmuş.
Bakın okuyun...
Geçmiş olsun ismaill
(Haber tarihi: 9/21/2009) Kulübümüzün en eski üyelerinden ismaill zen'i ile bir trafik kazası geçirmiştir. Kazayı şans eseri birkaç ezik ve çürükle atlatan ismaill'e geçmiş olsun diyor en kısa sürede zen'i ile yollara dönmesini bekliyoruz.
kaza henüz olmamış arkadaşlar 2009 da olacak ama sevgili zen kullanıcıları olacak kaza için şimdiden geçmiş olsun demk istemişler::)) eee kardeşim siz şimdi adamı koşullandırdınız adamın 2009 da kaza yapacağı yoksa bile yapacak...:
) yani ben olsam sırf size ayıp olmasın diye, madem yazmışsınız dimi.. 2009 da da bi kaza yapmayı düşünürdüm:
)

RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)
)) eee kardeşim siz şimdi adamı koşullandırdınız adamın 2009 da kaza yapacağı yoksa bile yapacak...: