Regal'ini emre'den almış arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
teknik servis, parça tedariki, ilgi, alaka, memnuniyet ne durumda??
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E
İstanbul
0 Rh (+)Regal'ini emre'den almış arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
teknik servis, parça tedariki, ilgi, alaka, memnuniyet ne durumda??
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Sen nerden aldın peki dostum![]()
Regal Raptor DD250E
İstanbul
0 Rh (+)benim motorum da emre otomotivden ve sanırım 2-3 gün içinde çok kötü yorumlar yazıcam ama hala sabrediyorum
insanların düşüncelerini merak ettm
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hayrola dostum nedir sıkıntın ?
Regal Raptor DD250E
İstanbul
0 Rh (+)radyatörüm güyya salı günü servise gelicekti ben de motoru götürüp değiştiricektim
merkezi arıyorum başka konuşuyolar ustaya gidiyorum başka konuşuyo. motoru alalı 1 ay oldu 70km yol yapabildim nasıl canım sıkılıyo anlatamam. garantisi olan malın garantisini kullanamıyorum resmen. parçanın da ellerinde olduğundan eminim bugün yollucaklar yarın yollucaklar diye oyalıyolar beni günlerdir. en sonunda gidip bakır radyatör alıp kendim taktırıcam
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Radyatörde ne sorun varki, daha 70 km yapmışsın, delikmiydi yoksa :?
Regal Raptor DD250E
İstanbul
0 Rh (+)ikinci el aldım tayfuncum 11binde motor
souk havalarda anlamadım çatlak olduğunu, havalar ısınıp azcık gezince motoru park ettim bi baktım şapır şapır su damlıyo altına, müşür de bozuk fanları çalıştırmıyo.. günlerdir de uğraşıyorum işte deli olucam deli. adamlar göndermiyo radyatörü
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)bak guzel kardesım...
benım ıkı gun once bu basıma geldı...
radyatorumu kendım soktum...
benım elemanın elıne verdım.olum bunu nerde nasıl yaptırırsan yaptır...
ama bana tertemız bı sekılde gerı getır dedım...
once bana telefon actı.abı catlak olan sırayı ıptal edecek ama 15 lıra ıstıyor.ama dıger taraflarına garantı vermıyor dedı...
onumuz yaz.bu ısın sakası olmaz dıye bende koplesını kaca yapacak dıye sordum...
adam 150 lıra ıstedı.
ın assagı cık yukarı pazarlık ustune pazarlık...
kavga ustune kavga...
adam yemın bıllah ederek malıyet fıyatını cıkardı.ınan bır kurus kazanmıyorum.sadece bu ısın ıcınde oldugun ıcın ( ben otomotivcıyım) sana esnaf ısı malıyetıne yaparım dedı...o nekadar 100 lıra.
komple degıstırdı.kale radyatorun bakır peteklerını kullanarak tamamen yenıledı.
sana tavsıyem sana en yakın radyatorcuye gıt. 2,5 lıtrelık kola al.masanın uzerıne de 80 lıra bırak.abı bana bunun aynısını 2 saat ıcınde yaparmısın de.
bu ıssızlıkte emınım hayır demıyecektır.basında da dıkıl kı nasıl yaptıgını gor.
hede benden bu kadar. kolay gele...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Regal Raptor DD250E
İstanbul
0 Rh (+)kaanka nın tavsiyesi daha da işime gelir herhalde denesem mi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)