İlk mesaj yanlış yere olmuş ama acemilikten belli, hoş geldin alex ve tam zamanında geldin...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)İlk mesaj yanlış yere olmuş ama acemilikten belli, hoş geldin alex ve tam zamanında geldin...
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)Eyvallah tayfun.zamanlamamın iyi olduğuna sevindim..ilk merhabada sendenartık gelişmelerden sayende daha hızlı haberdar olucam kardeşim.heyecan duydum RR almaktan.insallah yanılmıyorum.Sitenin kullanımında daha yeni olduğum içi acemilik var biraz işte
)buluşma yerleri vb konularda haberleşirsek sevinirim.0535 242 44 12 şimdiden teşekkurler.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Sana yeni bir başlık açayım ben herkes tanısın bi bahaneyle ;)
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)Eyvallah.valla bir iki başlıkta yazdım bişeyler.Benim msn yide yazim daha rahat irtibat olur. alex---x@hotmail.com
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)merhabalar ahali cuma akşamı inşallah aranızda olucam bana çok uzak ama yapıcaz artık bişeler:mrgreen:
yalnız cuma akşamı biraz geçikeceğim buluşma saatlerinde bi toplantım war ordan yetişcem size beni bekleyin anacıımmm:mrgreen:
sürmek için yaşa;yaşamak için sür

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)evet arkadaslar hadı eller havaya onca zamandır gorusemıyorduk yaz eskı gunlerdeki gibi dolduralım bodrum cafeyi![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hava da müsait, püfür püfür tam motor havası...
Canım da Boşnak köftesi çekti, peeehh...
Cüneyt getirmiştir umarım köfte, geçen gelişimizde yoktu, Bull krize girecekti... Karşı büfeden 4 tane tost yedirip sakinleştirebildik...
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)