Ben geçen gün motorize polisler önde ben arkada gittim 5 km emnyet şeridinden. BAkalım bize de piyango vuracak mı???
İnsafsızlık bu, sıkışık trafikte beni kimse emniyet şeridinden gitmekten alıkoyamaz. KEyfi değil ki canım, zorunluluk...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ben geçen gün motorize polisler önde ben arkada gittim 5 km emnyet şeridinden. BAkalım bize de piyango vuracak mı???
İnsafsızlık bu, sıkışık trafikte beni kimse emniyet şeridinden gitmekten alıkoyamaz. KEyfi değil ki canım, zorunluluk...
yol yapalım yol
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)kesinlikle katılıyorum...saçmalığın dikalası...
düşünsenize 10m git dur ayağını yere koy... sıkışık trafikte araçlar birbirine iyice yaklaştığından , motoruz ya sanki görünmüyormuşuz gibi arkadakide dibime kadar girsin dokundumu dokunacakmı derken trafik 2-3 m daha ilerleyip dursun ve yeniden dur ayağını yere bas filan .düşünsenize adamın arabasında klima var kapamış camları yavaşta gitse püfür püfür esiyor, bu olay ağustosun ortasında gerçekleşiyorsa gelde emniyet şeridine girme... aynı şey 10- 15 sefer tekrarlandıktan sonra ya motor hararet yapıp motorcuyu yolda bırakır(her motor su soğutucu geğil tabii her an herşey olabilir) yada o motorcu motoru bırakıp koşmaya başlar::))
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)yaa kenardan kenardan kaçamak bişekilde gidilirde
EDS yazısınının ortasından inat yapar gibi geçersen
kameranın başında oturan memur abi de durumu üzerine alınırsa
sonuçta böyle olur diye düşünüyorum
haydi çocuklar motora
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)olm resmi ben çektim zaten
ben fahri trafik müfettişiyim bilmiyonmu![]()
haydi çocuklar motora
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)