arkadaşlar bana acil regal için ön firen balatası lazım.aranızdan bana yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkarsa çok sevinirim.ben vandayım o yüzden bana bi hesap no su verirseniz balatanın parasını yollarım.kargoylada yollarsınız. :(
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)arkadaşlar bana acil regal için ön firen balatası lazım.aranızdan bana yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkarsa çok sevinirim.ben vandayım o yüzden bana bi hesap no su verirseniz balatanın parasını yollarım.kargoylada yollarsınız. :(
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Acil demişsin ama 1-2 hafta kadar bekleyecek olursan ben kendiminkileri de değiştirecem(ön fren, arka fren, devriyaj) sana da istediklerini alır yollarım. Fakat benim alacaklarım orjinalleri olmayacak. En ucuza en kalitelisi gibi bir paradoks düşünüyorum...
Cbf150
B Rh (+)tamam abi ozaman 2 hafta beklerim.çok saol.hem ucuz hem kaliteli daha ne isterim.uygun olursa ön arka alırım saol..
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)yaw abicim van da motorcumu yok :? bizim motorların parçasıda bulunmaz hint kumaşı değilki bi çok çin motorunun ön balatası bizimkine oluyo örneyin keeway superlight
Yunus Emre
Cbf150
B Rh (+)yeaks sana şunu sölim 3 hafta önce bidene keeway shadow250. görmüştüm başkada görmedim valla.motor servisi ise 1 tane gördüm oda 5metre kare önünde hurdalar olan biyer orda olacağı hiç sanmıyorum.motorsiklet satan sadece 1 tane yer var.oranında servisi varmı bilmiyorum.pazartesi soracam.yani durum bu.düşünün artık.bulamazsam balata çaktırmayı bile düşünüyorum.olsa almammı???
Konu X__utku__X tarafından (15.March.2008 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)