Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı inci Nickli Üyeden Alıntı
Cuma akşamı planladığımız gibi bir kaç eksikle :P kasımpaşaya yağmur ve soğuk eşliğinde ulaştık, gerçek motocular bizi orada bekliyorlardı hemde bahçede ,yağmur altında ,soğukta ,ayak üstü bir kaç dakika konuşuldu tophane dendi , dersaadet dendi ve apar topar yola koyulduk yeniden , bir de varaderolu mustafa arkadaşımızın yoldaki muhteşem tek teker gösterisi ile bu yolculuk daha da bir adrenalin ve keyif dolu geçti. Derken Gökhan"ın öncülüğünde galata-dersaadet"e ulaştık , bu arada eskortluk yapan arkadaşlara bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum . Mekanın eşya düzeninde adamakıllı bir değişiklik yaptıktan sonra sığabildik ilerleyen dakikalarda Agresus"un, Fatih ve Serha"tın katılımlarıyla grup daha bir genişledi koyu bir sohbet,yemekler, çaylar, nargile derken bir işkembe muhabbetinin arkasından kendimizi eyüpte bulduk ,Gecenin manevi özeelliğinden olsa gerek Eyüp cıvıl cıvıldı ilerleyen saatlere kadar yapılan (işkembecide) sohbetten sonra pazar buluşması için sözleşildi ve herkes dağıldı
bu güzel cuma buluşması için herkese teşekkürler :D

Hocam bu makalede hiç bir şekilde adım geçmemiş banada yolda anahtarınızı aldırmaktan başka çağre kalmadı artık :evil: o kadar arkanı korudum önüme kattım pusikletine zarar gelmiye diye arabaların önüne attım kendimi ama adımız bile geçmiyo, tamam öle olsun bakalım

Valla çok güzel bir gece oldu, yalnız dikkatimi çeken hava bozdukça dahada kalabalık oluyoruz, demek kar yağsa 30 kişiye çıkacak sayımız :D valla kim ne derse desin ekip çok sağlam muhabbet süper insanlar harika, değmesin bize inşannah puh puh puh :P
yahu tayfun"cuğum ben "eskortluk yapan herkese teşekkür ederim" yazmıştım ama özür dilerim yaa ,şimdi sana bir teşekkür edeyim umarım beni affedersin
TAYFUN TEŞEKKÜR EDERİM BANA EŞLİK ETTİĞİN İÇİN