Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Öğrenci
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

ßende alıcam ßi regaL

Abilerim uzun Düşündüm şußatta hayıRlısıyla motor alıcam.. ama Regal raptor DD 100 istiyorum nasıL ßir motor ? Fiyat ne kadar ? (sanırım çok değiL ) ßide otomatik vites olarak duydum sahiden öylemi.. Yalovada varmıdır ßilemiyorum İstanbulda rahatlıkla bulabilirmiyim. kusura bakmayın karmaşık bi yazı oldu ama ailem sonunda izin verdi motor konusunda

http://www.sahibinden.com/cok_hesapl...XQQdisplayitem

Bak istersen , tam sana göre bir ilan.

(Yazım ve imla kurallarına uymaya özen gösterirsen daha iyi olur bence.Kullandığımız alfabede, Alman alfabesinde ''çift s'' yerine kullanılan ''ß'' ünsüzü bulunmamaktadır.)

Öğrenci
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkürler güzel motor ama şubata kadar gider heralde :|

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı Batis Nickli Üyeden Alıntı
    http://www.sahibinden.com/cok_hesapli_degilmiWQQaXQQ5205241WQQpXQQdisplayite m

Bak istersen , tam sana göre bir ilan.

(Yazım ve imla kurallarına uymaya özen gösterirsen daha iyi olur bence.Kullandığımız alfabede, Alman alfabesinde ''çift s'' yerine kullanılan ''ß'' ünsüzü bulunmamaktadır.)
    Ben de yeni arkadaşımızı üzmemek için şimdilik uyarmamıştım ama ''ß'' konusunda Batis haklı

Sevgili Anıl, bütçeyle orantılı tabii motor tercihi ama 250 cc düşünmüyor musun? Daha rahat edersin...
    yol yapalım yol

dinyeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oktay saglam
    Makina Mühendisi
     Regal Raptor DD-250 E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bende 250 lik bir regal istiyorum ama biraz nakit problemim var.umarım bende şubata kadar toparlarım.var mı söyle 2500 YTL civarı çok temiz kırmızı bir regal?

Alıntı dinyeper Nickli Üyeden Alıntı
    bende 250 lik bir regal istiyorum ama biraz nakit problemim var.umarım bende şubata kadar toparlarım.var mı söyle 2500 YTL civarı çok temiz kırmızı bir regal?

Beşiktaş'ta 2.750 Lira'ya var kırmızı , temiz.

Alıntı anılözen Nickli Üyeden Alıntı
    teşekkürler güzel motor ama şubata kadar gider heralde :|
    Hiç belli olmaz , piyasa durgun.

Öğrenci
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kusura bakmayın kullanmam bi daha ''ß'' carvalho abi bütçe o kadar problem yaratmaz regal fiyatlarını az buz biliyorum abartılıcak rakamlar yok bana göre ama ben otomatik vites diye dd 100 istemiştim.. Bide 250'lik bana fazla kaçmaz mı ? şehir içi kullanıcam daha çok :?: vitesli motordan tırsıyorum kullanmayıda pek bildiğim söylenemez

b
    a
     a
     a
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kusura bakmayın kullanmam bi daha ''ß'' carvalho abi bütçe o kadar problem yaratmaz regal fiyatlarını az buz biliyorum abartılıcak rakamlar yok bana göre ama ben otomatik vites diye dd 100 istemiştim.. Bide 250'lik bana fazla kaçmaz mı ? şehir içi kullanıcam daha çok :?: vitesli motordan tırsıyorum kullanmayıda pek bildiğim söylenemez
    abi şöyle söyliyim, geçen benim sol taraftaki buji calışmadı. kurumlanmıs galıba, bilmiorum. neyse, sonucta motor bi anda 250/2= 125lik haline geldi. basıyorum basıyorum gitmiyo. o kadar pısırıklaştı yani. sadece yokuş asagı hızlanıyo oyle olunca da... gerisini sen hesap et.

vitesli motor kullanamıyorum demıssın de, ben de hayatımda motor kullanmaya -bırak vitesliyi-, motorumu aldıgım gun basladım. o kadar dert etme yani. cok cok cok kolay.

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Kardeşim 100 lüğe 3 gün binicen sona kafanı duvarlara vurucan Bencede 250 lik al kafan rahat olsun sona pişman olma
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

Öğrenci
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Şubata kadaR bir karar zamanım var..sağolun tavsiyeleriniz için DD100 ve DD250'nin ortasında bi model yok dimi ? Bide sorum olucak dd 100'ün kötü olmasının en açık sebebi nedir hava soğutmalı olmasımı yoksa hemen dökülüyomu ?

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)