:hayir: geçmiş olsun İlkerim... 780 km önce servise git... bakın bakiim bi sorunu var mı yola çıkıcam de... bu işlem için para alsınlar.. oldu abi daş gibi... korkmadan çık yoluna desinler.... 780 km sona abi bu ne sorun böööleeee.. nedir ve niyedir diye gitt.... garanti kapsamı dışında bi sorun... yok yağ azaltmış... yok ot yaok bok diye bahaneler uydursunlar... hepsi aynı bunların.... yaptıkları işin arkasında duramayan... hatta bişi yapmadıkları için arkasında duramayan adamlar... sen kızmiicanda ben mi kızcam İlkerim...
geçen gün anadoludan asyaya geçerkene ahanda siyah bi raptor yanımdan vızz diye geçti... baktım ki arka fren ışığı yanmiii... bastım yetiştim.. dedim arka stoplar yanmıyo... ne dese beğenirsin... arka frenler tutmuyo sen ne diyon dedii... gittiiiği servis arka fren civatasını tam sıkmamış... hazır diip vermiş... çocuk evine varamadan bi bakmış ki arka fren tumuyo... neyse bi yerlerden uydur kaydır ayarlamış bişi... servise geri dönüyodu ben gördüüm vakit... acaip sinirliydi... hepsi aynı... 3 kuruşluk işlere 30 kuruş para alırlar... bi de iş yapsalar gam yemiycem...![]()
senin için 2 adım ötesi fuar.. bari hafta arası gel... güssel kampanyalar var montata kaskta.. en azından bu tür ihtiyaçlarını karşılarsın... olmadı yine fedex marka mötürünnen gel... ama bi şekilde gel... özellikle pazar seni aramızdda görmekten mutlu olurussss...![]()

Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)