öncelikle arkadaşım geçmiş olsun......
ben de başımdan geçen bir servis olayını anlatayım :evil:
motosikletin yağı değişti....ama motorun huyu da değişmiş bir sıkıntı var alette....iş çıkışı aldığım için geri dönmedim ve motoru garaja koydum.....
sabah bir geldimki aman Allah ım motorun altı sırf yağ :evil: sanki yağ tapası düşmüş....yağ tapasına baktım yerinde...neyse motoru çalıştırdım doğru kendi iş yerime geldim...hemen hava filtresini söktüm ki oradan da yağlar fışkırmış...yağ tapasını açtım....oda ne içinden tam 2 kat yağ çıktı....hemen servisi aradım ve yanıma gelmesini söyledim...
geldi ve gayet pişkin bir hareketle çocuklar dedi yağı boşaltmadan içine yeni yağı koymuşlardır dedi ...yağsızlıktan da iyidr diye eklemeyi yaptı....ne dersin şimdi ben o şekilde uzun yola çıksam ki motorda bir gariplik olduğunu anladığım için eve kadar gittim...ne keçe ne conta patlatmadığı şey kalmazdı.....
benim aklıma şu geldi sizin motorunuz yağ yaksa duman olur ve bunu siz fark etmesseniz sizle gelen biri fark eder...damla damla kaçırıyo bile olsa bu kadar yağsız kalmaz :?: geriye bir tek servisin ya eksik ya da yağ koymayı unuttuğu geliyor aklımaama arkadaşların dediği gibi belgeleriniz tam ise işin peşini bırakmayın..........

RR 250-2005
Çanakkale
A Rh (-)
ama arkadaşların dediği gibi belgeleriniz tam ise işin peşini bırakmayın..........