Arkadaşlar fuardan regal raptor almayı düşünüyorum. Şu andaki piyasa fiyatlarından daha uygun bulabilme şansım varmı. Daha önceki yıllardan tecrübesi olan arkadaşlar bigi verirse sevinirim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
Türkiye
0 Rh (+)Arkadaşlar fuardan regal raptor almayı düşünüyorum. Şu andaki piyasa fiyatlarından daha uygun bulabilme şansım varmı. Daha önceki yıllardan tecrübesi olan arkadaşlar bigi verirse sevinirim.
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)arkadaşım bizim motorların üretici firmaları yok fuarda ithalatcıları hatta onlarda yokturda ist.bölge bayileri vardır. fiyatlarda bi değişiklik olcanıda tahmin etmiyorum bayiler dükkan veya depolarında hala satamayıp kaldıysa toplar onları getirir ve dükkanlarınıda fuar bitene kadar açmazlar herhalde
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)yahu 2 aydır elimde sıfır rr var diyorum... sıpsıfır diyorum... sarıkayalar garantili diyorum... 4.250 diyorum... daha uygununu niye arıyosunuz anlamıyorum... sıfırda en uygun benim...![]()
SSUUUUuuu...!
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Volkan, stand açıyor musun fuarda![]()
yol yapalım yol
yok
Türkiye
0 Rh (+)hep kafamda siyah düşünmüştüm.
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya kardeşim ne demiş büyüklerimiz kırmızı olsun 25 fazla olsun demekki kırmızıda var bi keramet ama şöyle güzel bi giydirince valla gelinlik kız gibi duruyor
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
malesef yok
İstanbul
A Rh (-)Fuarda RR satan tahmi ettiğiniz gibi iki firma var benim gördüğüm.. Motojunior'i görünce daldım ben hemen kimdi konustuğum kişi bilemiyorum ama fuar boyunca anahtar teslim 4800ytl fiyat aldım.. burdanda bildiğimiz gibi ama olsun havası bi farklı =) hep siyah raptor düşünüyodm ama T gidon gri raptorda kaldı aklım :(
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)