ay zavallım kızlardan birini kapamadı da kızlar onu kapsınlar diye konu mankeni olmuş ....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ay zavallım kızlardan birini kapamadı da kızlar onu kapsınlar diye konu mankeni olmuş ....
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)kardeşime harleydeki bütün mankenler hasta olduda ama kardeşim ben regalciyim kesinlikle size yüz vermem dedi
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)yaw biride bana el atsın yaw bende yalnızım uzunnn zamandır:D
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)valla güselmiş hee kaçırmısım ben tuh valla ama iyi eğlenmişsiniztayfun abi resimlerinde manyak hee
![]()
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)valla haklı bir yakarış olarak görmüyorum.. sebebimi?????
aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla,hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır her mesajının altında bu yazı çıkıyor bilmem farkındamısın... ne bekliyorsunki.. yanlış anlaşılmasın.... yazıda haksız sayılmaz hani... ama yinede hatun kişiler bulunmaz hint kumaşıymış gibi davranılmasını yeğler .. yanılmışım bulunmaz hint kumaşı değilmişsiniz diyeni değil:)))
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)çok güzel olmuş. bayağı bir kalabalıkmış ya. seneye kesin ordayım yazın şimdiden taaaa adanadan gelecem. busene çok ters zamana geldi neyse. sayılı gün çabuk geçer.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)heheheehe gencerim eywallah haklısın belkide yazıyı sitede kullanıyorum dışarda değil
ben siteden bişeyler ummuyorum ki ayrıcana imzamın arkasındayım kardeş
kesinlikle doğru ve haklı bir yazı( bence tabi) :lol:
olayın özüne ulaşırsan sende anlıyacaksın o yazı herşey güzel giderken saçma gelir insana![]()
Konu alper_tim tarafından (25.March.2008 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir.
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
Regal Raptor DD250-9B Çok Yakında
Kocaeli
0 Rh (+)Ah ah bir Regal alıpta gelemedim umarım seneye katılırım...
_Saygılarımla...
>>__MaRaNtZz__<<
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)