Alıntı BULL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eehhhh ulan adi at-min ve modları (kubi ve okan hariç) bundan gayrı benden çekeceğiniz var
ilk kanı siz döktünüz olm!!!

öncelikle cahilliğinizle kendinizi düşürdüğünüz bu komik durumdan nasıl kurtaracaksınız bilemiyorum... çok saygıdeğer Müslüm Baba'nında belirttiği gibi BULL ingilizcede öküz değil BOĞA anlamına gelir. ayrıcada benim kullandığım BULL aslında o da değildir. bknz."nicklerimizin anlamları topiği"
Bunun akabinde özellikle Tayfun olm senin motorunun rengide kırmızı hiçmi düşünmedin bu işin sonunu??? o resimlerdeki boynuzlar gece rüyana girmeyecekmi sanırsın... bundan sonra yolda giderken arkana, fazladan 2 kere daha bak kardeşim... tabi bozacının şahidi Carvalho'yu da unutmamak lazım. güzel türkçemizden size karşı sarfedilmek üzere çok nadide, hatta fevkaladenin fevkinde kelimeler seçmiş bulunmaktayım ama bunları şu anda değil, BJK-FB maçını beraber seyrederken kulağına fısıldamayı tercih ederim... ve tabiki AT-MİN... seni tenhada yakalamayayım olm... dahada bişey demiyorum... tabii bunlara aleyhimde oy kullanan diğer 6 kişide dahil... onların isimlerinide elime geçirdiğimde kendilerinede bi güzellik düşüneceğim elbeth...

ama bütün bunların ötesinde bu hunharca saldırıda bana desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım... iyiki varsınız... iyiki birlikteyiz...

YAŞASIN RAPTOR RİDERS!!!

ULAAAAA "ARSIZIN Bİ TARAFINA KAZIK ÇAKMIŞLAR, ALLAH ALLAH Bİ YERDEN TIKIRTILAR GELİYOR" DEMİŞ NE ARSIZ YÜZSÜZ ADAMSIN SEN YAW, AKLIN SIRA DERS ÇALIŞIPTA GELDİN YAZDIN BUY MESAJI HE, SENİ BEN KALİTEMLE DÖVERİM BE HEHEYTTT....:mrgreen: