Selam arkadaşlar..
C.tesi günü aksilik olmazsa Motoshow 08 de aldığım Regal ime kavuşacağım...İlk motorum olacak..125 E çift silindir..Her türlü tavsiyesiniz bekliyorum..
hepinize kazasız ,iyi sürüşler
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
mondial 100 nt turkuaz
Istanbul
0 Rh (+)Selam arkadaşlar..
C.tesi günü aksilik olmazsa Motoshow 08 de aldığım Regal ime kavuşacağım...İlk motorum olacak..125 E çift silindir..Her türlü tavsiyesiniz bekliyorum..
hepinize kazasız ,iyi sürüşler
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)hadi bakalım hayırlısı olsun
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)http://www.raptorriders.net/forums/s...ead.php?t=2611
Bu linkde admin senin adına sayfa açmış, bence oradan devam etmen ve kendini iyice tanıtman gerekirdi.
Yine de hoşgeldin ve de hayırlı olsun motorun.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Öncelikle hayırlı olsun ama keşke 250 lik alsaydın genede güle güle kullan bide kendini biraz tanıtırsan seviniriz
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Hşgeldin dostum, ama kubilay abinin dediği gibi keşke 250 lik alsaydın...
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Bilgihan motorunun sevdasına düştü kendini bile tanıtmadı sanırım uzun sürede yazmaz artık.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)yeni arkadaşları ürkütmemek lazım. Sitede yeniler, yavaş yavaş alışacaklar.
yol yapalım yol
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Yazar müslüm baba merak etme, ilk deneyimini paylaşıcak daha bizlerle hemde ballandıra ballandıra, herşeyin ilki güzeldir ya işte aynen öyle olacak...
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)hoş geldin motorunda hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)